Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

şehitlerimize allahtan rahmet,ailelerine sabırlar diliyorum.terör örgütünü kınıyorum.

şehitlerimize allahtan rahmet,ailelerine sabırlar diliyorum.terör örgütünü kınıyorum.

çok üzüldüm yaa terörü lanetliyorum şehit kardeşlerimize allahtan rahmet diliyorumm (turkbayragi

kızlar resim koymayı beceremedim henüzkaydirigubbakcemile3
ama siz bu msj da bir fincan kahve varmış gibi görün olurmukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
size pazar kahvesi ikram edeyim tatlışlarkaydirigubbakcemile3

canım içmiş kadar oldukkk teşekkürler bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı varmış

iyiym bitanem sen nasılsın bakalımolumunekankayizsmile

iyiyim şekerim oğlumla kahvaltımızı yaptık ara ara uğruyorum kk birazdan ev toplamaya başlarımmolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

iyiyim şekerim oğlumla kahvaltımızı yaptık ara ara uğruyorum kk birazdan ev toplamaya başlarımmolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

aynen cnm kahvaltıyı bitirip oturdum valla,eşim bu gün çalışıyo malesef,
benim evde kalktı göçüyo vallasırnaşık şey

sanal alemde olsa yap güzelim :)) benim eşimde çalışıyo bugün seninki ne iş yapıyo ..evet canım ikinci bebeği düşünüyoruz hayırlı allahtann bakalımm

sanal alemde olsa yap güzelim :)) benim eşimde çalışıyo bugün seninki ne iş yapıyo ..evet canım ikinci bebeği düşünüyoruz hayırlı allahtann bakalımm

cnm benim eşim mütahhit emlak işiyle uğraşıyo,rabbim hayırlısını versin en başta,benim eşim çok istiyor 2. bebişi:hulya:

allhım isteyen herkese evlat versin inşlh.kimsenin kucuşunu boş bırakmasın:Saruboceq:

kızlar bişi sormak istiyorum ya erkekler hep derler ya , kadınlar ne ister bir kadın olarak ne düşünüyorsunuz?

cany konuyu toplam 2 kişi okuyor diyor cnm sen neden görünmüyorsun ki anlamadısempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…