Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

polana eşi bugün evde onun için gelemedi,yoksa şimdiye gelirdi.polim iyi hafta sonları cnma.s

iyi pazarlar canim.offff morelim cok bozuk cok üzüldüm sehitlerimize vallaha oturdum agladim cenaze törenini izlerken simdi ailelerine gidiyor onlar aileler ne durumdadir kim bilir allah sabir versin.:gitme: su terör örgütüne diyecek laf bile bulamiyorum allahlarindan bulsunlar insallah,türkiyeyi bölemeyeceklerturkbayragi

sana katılıyorum cnm.o kadar üzüldmki anlatamam,allah sabırlar versin ailelerine, kahrolsunlar inşallah ülkemizi bölmek isteyenler.turkbayragi

polana eşi bugün evde onun için gelemedi,yoksa şimdiye gelirdi.polim iyi hafta sonları cnma.s

saol güzelim sanada iyi hafta sonlari ayrica nice senelere kocisinle beraber hep böyle ilk günün atesini tasiyin yüreginizde.deil 6 yil bi 60 yili görün beraber emiiiopuyorumnanaktan
söyle bi kacamak yaptim kocacim evde.disari cikacaz simdi görüsürüz canlarim.

canım iyi dileklerin için sağol,olumunekankayizsmilearada kaçamaklar olucak tabi cnm
iyi yapmışsın gııı valla özlüyo insan seni bilmem ama ben özlüyorum.kaydirigubbakcemile5

canım iyi dileklerin için sağol,olumunekankayizsmilearada kaçamaklar olucak tabi cnm
iyi yapmışsın gııı valla özlüyo insan seni bilmem ama ben özlüyorum.kaydirigubbakcemile5

valla bende özlüyom girmeyince olmuyo bir yanim eksik kaliyo sanki.

ne güzel iste hic canimiz sikilmiyor. ben cikiyom canim görüsürüz öptüm coookopuyorumnanaktan

amin cnm
ben pko luym ve troidlerim az çalışıyo,

ahhh canım hiç sormaaa yaa bende troid nodül var 3 ayda bir kontrole gidiyorum ama bi, taraftanda korkuyorum hep erteliyorum ama oğlum kardeş istiyo eşimde bebk istiyo iki ara bi derede kaldımm bu aralar düşünüyorum hemde çoookk :ecrin_bebek:

ske canım kusura bakmayın yaa oğlum tutturdu oyun oynayacam diye aldı elimden bilgiayarı o yüzden sohbet bölündüü görüşürüz tatlışımm

yazdıklarını sanki ben yazmışım gibi hissetttim.eşim ve oğlum deli gibi bebek istiyorlar ama ben biraz kararsızdım ama şimdi bende istiyorum.
kistlerim için özele gittim doktor hemen tedaviye başladı ve ben bebek istiyoruz deyince hemen beni yumurta takibine aldı klomen pregny kullandım ama olmadı geçen ay.yani senin anlıcan biz hiç normal yolu denemeden kendimizi tedavinin içinde bulduk.1ay öncesine kadar korunuyorduk.

kaydirigubbakcemile3
ske canım kusura bakmayın yaa oğlum tutturdu oyun oynayacam diye aldı elimden bilgiayarı o yüzden sohbet bölündüü görüşürüz tatlışımm

aşk olsun ne kusuru estağfrullah cnm bnm.bazen bizde paylaşamıyoruz tv pc sıraylakaydirigubbakcemile3
görüşürüz gülümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım geçmiş olsun yaa zor bi süreç biz daha başlamadık bebek yapmaya :))) önce aylık kontrolumu yaprırıcam sonra allahın izniyle başlarızz allah isteyen herkese nasip etsin güzelbir duygu anne olmak

merhaba suzancım topiğin hayırlı olsun canım ben vana giitm kaynnamlara malum pek nete giremiyorum 4 gün sonra evim egidicem artık rahat rahat girerim ve konuşuruz kendin eçok iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…