Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

merhaba suzancım topiğin hayırlı olsun canım ben vana giitm kaynnamlara malum pek nete giremiyorum 4 gün sonra evim egidicem artık rahat rahat girerim ve konuşuruz kendin eçok iyi bak

oooo cnm hoşgeldin çok teşekkür ederim ayşecim
ayyyy canım ya özledim valla senle sohbeti biran önce gel emi:))öpüyorum seniolumunekankayizsmile

canım geçmiş olsun yaa zor bi süreç biz daha başlamadık bebek yapmaya :))) önce aylık kontrolumu yaprırıcam sonra allahın izniyle başlarızz allah isteyen herkese nasip etsin güzelbir duygu anne olmak

sağol canım ya bakalım bu ay ne olucak?inşl sende bir pürüz çıkmadan hamiş kalırsın cnm
ilk hamişimiz olursun.olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

GÜNAYDINLAR GÜZEL BAYANLARbayanssulusmile
HERKEZE ıYı GEÇECEK BıR HAFTA DıLıYORUM...

ayyyyy bu gece bir dolu yağdı kızlar buraya anlataamam kafamçokkarıştı
biraz bahçeden kiraz vişne topladık ve bir başladı ağaçda meyve bırakmadı

polim merak ettim cnm yaaa
inşallah ters bişiler yokturrrolumunekankayizsmile

merhaba suzan nasılsız canım listede yap benim beklenmeyen adet tarihim 3 temmmuz olacak işalalh olmaz

merhaba suzan nasılsız canım listede yap benim beklenmeyen adet tarihim 3 temmmuz olacak işalalh olmaz

hoşgeldim ayşem iyiyim cnm sen nasılsın?inşallh cnm hamişsindir.öpüyorum seni kendin iyi bak cnm zemuszemusopuyorumnanaktan

valla daha 12 gün va rama umut gene yok sorunda yok doktor tedavi için erken dedi bekle olacak ama ben tedirginim ya olmasa diye ee sen ne yaptın tedavi olacakmısın yoksa

valla daha 12 gün va rama umut gene yok sorunda yok doktor tedavi için erken dedi bekle olacak ama ben tedirginim ya olmasa diye ee sen ne yaptın tedavi olacakmısın yoksa

hayırlısı cnm ya inşallah u ay dileğin geçek olur.ben bu ay yumurta takibine devam edicem.kaynanandanet varmı kızzzzkaydirigubbakcemile3

ay ben geldim ama kimse yok.bilgisayarin basinda rahat oturayim diye butun isimi bitirip geldim.

kizzzlaaar nasilsiniz bugünboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…