Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

hadi yaaaaakaydirigubbakcemile3kız polyanaaa elma dersem çık armut dersem çıkmaaaaaaa

kiz sizi takip eden baska biriymiskaydirigubbakcemile3günahimi almissiniz baaak daha yeni giriyom valla
nasilsiniz bakemolumunekankayizsmile

kizlar bugün sabah erkenden dr gittim bebekgin saglik kontrolune tarama testi gibi bisey.
cok sükür hersey yolundaymis gayet saglikliymis bebegim
ayni zamanda cinsiyetinide ögrendikalkisalkisalkis

selammmm kızlarrr ben geldimmm

pazara gittim bi güzel alış veriş yaptımm

oohhhhh yoruldum valla

kizlar bugün sabah erkenden dr gittim bebekgin saglik kontrolune tarama testi gibi bisey.

kızz sen adamı verem edersin söylesene neymiş cinsiyeti

bizi merakta koyuyonnlmaz:

kkızz poli başka topiklerde fink atıyon gelde söyle bakem

merak ettim yaaaaaaakaydirigubbakcemile3

oooo poli hanım gelmişş hadi bakem söle neymiş cinsiyetiii meraklandırma benii ohh çok şükür sağlıklı olsunn

suzan senin şu avatar pek çekici olmuş anam kız avatarı gören gelecek şimdii

kızlar ben hazırlanıyım vişnelerimi alıp geliyim okey

kız poli beni böyle meraklı göndercen ya ne diyim sana ben ahha aha

evet yaa ilk bze yazacaktıı bide bana diyo topic topic geziyo diye :))) poliiiiiiiiiiiiii kız gezinme gel bakıyım buraya

evet yaa ilk bze yazacaktıı bide bana diyo topic topic geziyo diye :))) poliiiiiiiiiiiiii kız gezinme gel bakıyım buraya

ne yapim anam ben geldigimde kimse yokmus azcikda ben topik topik dolasayim dedimkaydirigubbakcemile3

ayy canım çok sevindimm ben demiştimm hislerim nekadar kuvetli anam akrep burcuyummm ondan herhaldee

yaaa teyzesi sen demistin evet olumunekankayizsmile
akreplerde cok kiskanc olur kiz sende kiskancmisin bakem benimde esim akrep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…