Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

yaaa teyzesi sen demistin evet olumunekankayizsmile
akreplerde cok kiskanc olur kiz sende kiskancmisin bakem benimde esim akrep.

evet kıskancım ama dozunda herşeyi kıskanmamm sadece benim olanı kıskanırım başkasının osu varmış busu varmış hiçç ilgilenmemm evet akrepler aşırı kıskançtır ama benim yükselenimde başak dozunda yaşarım herşeyi aşırısı beni kasarrr anamm kaydirigubbakcemile3

yok kiiiz baskalarindan bahsetmiyom zaten.esinden bahsetmistim.boshayallersmile
kiskanmak ve kiskanilmak güzelkaydirigubbakcemile3
benim burcumda balikopuyorumnanaktan

oh valla suzi visneleri depoluyon kisin soguk soguk yer artikimkaydirigubbakcemile3

yok kiiiz baskalarindan bahsetmiyom zaten.esinden bahsetmistim.boshayallersmile
kiskanmak ve kiskanilmak güzelkaydirigubbakcemile3
benim burcumda balikopuyorumnanaktan

evet kıskanırımda eşimde kıskanır kıskançlık yaptığımız zaman biz çok güleriz mesela eşimlee :dance:

evet kıskanırımda eşimde kıskanır kıskançlık yaptığımız zaman biz çok güleriz mesela eşimlee :dance:

allah nesenizi arttirsin canim ne güzel gülün valla.
ya elif teyzesi kizim geliyormus yakinda 2tane elif teyzesi oldu beni ablamin adida elif cok güzel begendigim bi isim ablamda olmasaydi kizima koyardimolumunekankayizsmile

allah nesenizi arttirsin canim ne güzel gülün valla.
ya elif teyzesi kizim geliyormus yakinda 2tane elif teyzesi oldu beni ablamin adida elif cok güzel begendigim bi isim ablamda olmasaydi kizima koyardimolumunekankayizsmile

ayyy canım gerçektenmi çok duygulandım bak şimdii elifin yanına bi isim daha düşünerek koyabilirsinn benim eşimde kız olursa eğer elif koyacam diyee bende diyorumkii ayy anası elif kızı elif olurmuu diyorumm ismimi bende çok seviyorum ama hayırlısı olsunn sen ne yapmayı düşünüyosun pekiolumunekankayizsmile

bilmiyom valla kiz ben kocama isim begendiremiyorumki bürsuru bulmustum ama
yok üzümün cöpü armutun sapi yapti olayi bakalim karar verince söylerim sizeopuyorumnanaktan

atvde canli yayinda esra erol evlendi ona bakiyom bende esra erol daha güzel olabilirdi, bi baksana

evet yaa daha güzel olabilirdi çok basit olmuşşş ne o adam öyle odun gibii

canım adam nereli bilmiyom ne öyle odun gibiduruyo biraz kadına destek olsa yaa ordaaa evet esranın yüzü küçücük

bencede odun gibiydi valla aman neyse allah mutlu mesut etsin.belki dügünde daha güzel olur nikah umdugum gibi olmadi ama

inşallah canım yaaa herkes mutlu olsunn ne yapalım dimiiii düğünü ne zamankii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…