Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

internetten baktimda idris diye bir adamin oglu yaziyokaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
bilmiyom bir kac gün sonra galiba sade aile ici davetliymis ondan nikahi canli yayinda ypti aile disindakiler küsmesin diye
bende öyle bi yaziyomki sanki arkadasimkaydirigubbakcemile3

evet ben yazacaktım deminde şimdi belki sitede sorun olur diye yazmadım sildim büyük biihtimalle doğu kökenli esra erolun babasıda polismiş

kiz bu suzi nerde kaldi nerden getiriyor bu visneyikaydirigubbakcemile3

ayy büşra geçen internette hamile tişörtlerine baktım resimlii bebek resimleri var üstünde bayıldımmben hamile olursam alacam ondan sen aldınmı o tişörtlerden sadece internette satıyolar dükkanlarda olsa hemen alırımm belki yurt dışında bulursun sennn

eşinin köyünden toplıcam diyodu sabah nerdeki bende bilmiyom yakınmı uzakmı

ay bilmiyordum ben onu sorun oluyormu ya:kedi:

var kiz evet cok güzell yaa bana her hafta gebelikle ilgili nerde indirim var hangi magzada ne var diye kataloglar geliyor valla öyle güzel seyler varki bayildim bende almadim hic ama karnim biraz daha büyüsün sonra dedim kiz resim koyabilsem alman sitelerindeki resimleri joyacam ama beceremiyom

sen internetten sparis versen gelmezmi giii ay insallah hamile kalirsinda giyersin doya doya

bayıldım ama yaaa neler var nelerr oğlumun hamileiiğinde inan sadec tişört vee eşofmanlarala geçirdim hiç hamile kıyafeti giymedim sevmiyorumz zaten yine böyle değişik tişörtler ve eşofmanlar planlıyorunn kafamdaaa

kiz zaten onlarla rahat ediyor insan bende 3 tane esofman tarzi pantolan ve hamile tsörtleri giyiniyom
giy kiz valla ömründe kac kez hamile kalacanki tadini vikarmak lazimkaydirigubbakcemile3

nasıl amaa çok güzel dimii bunlardann planlıyorum şimdiiii

ay valla cok güzel ya burdada var onlara benziyo ayni bayildim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…