Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

çok güzel demi daha çok çeşitleri var en beğendiklerimi koydumm bu arda resim koymayıda başabildimm:)))

kiz nasil resim koyuyon bendemi bi sorun var acep

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3utanirim ben onu giymeye ya kaydirigubbakcemile3
heheh eşime gösterdimm hepsinden al ama bunu giydirmem dedi çok fena yaaa bende giyemem utanırımm ama diğerlerini giyerimm onu komik diye koydumm resimlerin arasınaaopuyorumnanaktan

resimin üzerine tıklayıp kopyala yapıyon sonra msj yazdığımız yer varya oraya tekrar tıklayıp ypıştır yapacan gönderecen çıkıyoo

heheh eşime gösterdimm hepsinden al ama bunu giydirmem dedi çok fena yaaa bende giyemem utanırımm ama diğerlerini giyerimm onu komik diye koydumm resimlerin arasınaaopuyorumnanaktan

hakli adam kiz cok komik vallakaydirigubbakcemile3 ama dierleride cok süper al valla giyersin ne varolumunekankayizsmile

kiz valla yapiyomda kopyaliyom ama yazdigim yere yapistir yok cikmiyo neyse bi ara kendi kendime cözerim ben

anladim canim ben cikiyo yemek yapayim biraz zaman bulursam gelirim yine cok optüm senikaydirigubbakcemile5

süper yaaaa çok hoşuna gidiyo yaaa

buda favorimm bayıldımm

Son düzenleme:
canyy nasıl koydun resmi hmen bana anlatt lütfennnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…