Pembe Dolap

Canım Ayhandan aldım ıkı tanesını bı tanesının magazanın ısmını hatırlamıyorum tatlım

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
bende bu papişleri dün ninewest ten aldım mor 52 tl diğeri 49 tl müthiş indirim yapmışlar puanlı olan siyah nette kahvesinin resmi vardı siyah daha hoş ama hihoyyyt ayakkabı deyince akan sular duruyor :jeyyar:

caNIM BENİM GÜLE GÜLE GİY HAYATIM YAKIŞIR SANA,
BU MAĞAZA NERDE :

gurbaa seninkilerde çok güzelmiş bende istiyorum böyle yarım bot busene çok modaydı hoşuma giden bi model bulamadım taramaya devam seninkilerde çok hoş güle gle kullan

Terkos pasajı, ıstiklal caddesinde tünele yakın, sağdaki Paşabahçe mağazasından sağa girdiğinizdeki Terkos çıkmazında...=)

ama ben artık güzel şeyler bulamıyorum pasajlarda...
her yerde aynı şeyler ve hep defolu. iyi ürünler de, markalı ürünlerle aynı fiyatta. o yüzden mağazadan alıyorum ben de artık. :1closedeyes:

az evvel mudo'dan aldıgım pumplarım :roflol:
sezon fiyatı 140 ytlmi neymiş
49a aldım :lepi:

ne kadar güzelleeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrr, çoooooooooookk güzelleeeeeeeeeeeeerrrrrr, nazarım değecek şimdi çok beğendim ben de istiyom yaaaaaaaaa
yarın alışverişe gitmeliyim:jeyyar:
inşallah aynı fiyatlara bulurum çok ucuzlarmış
güle güle giyin şekerler

istanbulda olup da terkosa girmeyen yok miklacım herhalde:=) ama hırkalar çok uygun gerçekten ah bir de degin gibi havalar düzelse de giyebilsek....

gurbaa çok beğendim botlarını güle güle giy...
sblue senin de mor ayakkabın çok şık güle giy ikisini de...

:lepi: ben geldiiimmmm bugün gezdim gezdimm sözde üst baş alıcaktım fakat beğendiğim kotun bedeni yoktuu haftaya alıcamm inşallah ee bende bunları gördüm alim bari dedim :jeyyar:

Bu çantam düğünlerimiz başlıyo birdaki ay ve abiye kıyafetim için çantam yoktu bende bunu beğendim aldım

bu çok beğenerek aldığım yüzüğümm

Bu kolyemm uzun siyah incim

Bu küpelerim

Bu da Gözlüğümmkaydirigubbakcemile3

belinayım bakıyorumda sen bu günlerde pek alışverişe verdin kendini,
güle güle kullan inş... çok güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…