Pembe Dolap

ece güle güle kullan tatlım benim kırmızı elbiseye benziyor elbisenn beğendim tabiiii

nine west de müthüş indirim war cnm ya orda da 60 ciwarındaydı ordan alayım dedm her zmn bulunmuo o fiyata denedm çok rahatlar ama dün almadım bgnde gidemedm haftasonuna kaldı artık alınca çekip koyarım hemen

aldiklariniz cok güzel canlarim, pek takip edemiyorum daha laboratuarlarda sürünüyom kaldiki carsiya gideyim alisverisi cok özledim senağlama

Canım çok hoşlarmış gerçekten özellikle soldakini daha çok beğendim. Güle güle giy.
Real Outlet benim evlenmeden önceki evime yani annemlere çok yakın gidip bakayım diyecem ama büyük bedenleri kalmış diyorsun, takip etmek gerek.yerimseniben

nine west de müthüş indirim war cnm ya orda da 60 ciwarındaydı ordan alayım dedm her zmn bulunmuo o fiyata denedm çok rahatlar ama dün almadım bgnde gidemedm haftasonuna kaldı artık alınca çekip koyarım hemen

nine weste baKtım canım ben de :) şu sıra parkbravodan çıkmadığım için ister istemez nine west de nasibini alıyor benden :) ama burda hiç numaraları kalmamış, 40 veya 35 giyiyor olmak lazım :)) zaten ben 2 ayda 4 çift ayakkabı aldım canım yaa daha sezon açılmadan :)) 2 babet 2 topuklu yaptım biliyosun attım hep resimlerini, artık ayakkabı için sezonun açılmasını beklicem sanırım kaydirigubbakcemile5 mangonun zaranın sezonda ki ayakkabıları müthiş :0 aldım aldım ama şimdi onları görünce hafif pişmanlık başladı bu arada dün anneme inci den çizme aldık hem de 119 tl ye kaydirigubbakcemile bu indirimlerin sonu hayır değil valla :S bu kadar ucuzunu aldıktan sonra sezonda hiçbişeye para vermicez bence :roflol:

yok anacım biz göz göre göre kazıklanıyoruz
demoty duy sesimi bacım alışverişe senle gitmek lazım
nerde ne var ucuz biliyon yahu buluyonda biz bulamıyoruz
çıktığımız zaman kuruyo sanki ne bahtsızım yaw
sana danışcam bundan sonra bebem iznin olursa

hihoyyytişte iki hafta önce İstanbuldayken Mango dan aldığım çanta severek kullanıyorum sositosositorengi belki iyi çıkmamaış olabilir nar çiçeği rengisüprizzzzz

buda yeni değil bir ayı geçti
Batik hırkam böyle bişeye benziyomuş gibi değil ama duruşu güzel

smhsmh çok güzel ciciler almışsın, güle güle kullan canım...
Çantanı bende çok beğendim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…