o ayakkabı kesinlikle çok rahat ben de denedim ama sonra başka yerde rugan görünce onu aldım. yoksa demothyninkinden alıcaktım. tavsiye ederim turkuazzcım ama tabi yine de demothynin yorumu daha doğru olur kullandığı için
ben de bugün alışveriş yaptım. ama şuan çok yorgun ve halsizim resim ekleyebilir miyim bilmiyorum :/
Canım çok hoşlarmış gerçekten özellikle soldakini daha çok beğendim. Güle güle giy.sizi mi kırıcam gittim giydim çektim resimlerini 14 tllik abiyelerimin :icecream:,
biri belinden payetli diğeri taşlı toplu bişey..etikette 149 yazıomuş yalan olmasın aklımda 189 kalmış sengözlerimebaksanab bu arada biraz aceleye geldi sağımı solumu toplayamamışım ,askıları fln çıkmış ama olsun görünüyo elbiseler idare edin artık kaydirigubbakcemile3 öpüyoum kuzular Şeniz etiketi de sökmedim inanmayan olursa çekip koyarım yerimseniben lülülülülülü
nine west de müthüş indirim war cnm ya orda da 60 ciwarındaydı ordan alayım dedm her zmn bulunmuo o fiyata denedm çok rahatlar ama dün almadım bgnde gidemedm haftasonuna kaldı artık alınca çekip koyarım hemen
teşekkür ederim canım daha iyileri senin olsun:1hug:smhsmh; bayıldım çok güzel :asigim: aşık oldum resmen çantaya
bu çantayı istiyorum semihim hemen:mymeka:-tatlicadiarzu-
çantanın kulpunu eelülüme
geri kalan kısmını bana göndermezsen aleme rezil ederim seni semih :mymeka:
my_sakura ve ece cicilerinizi güle güle kullanın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?