Pembe Dolap

bende begendim cantayı nolcakkk klava:
kaça aldın smhsmh güle güle kullan cadıların gözü kalmazsa :):roflol:

smhsmh mango çantana bayıldım. zaten o çantaya 20 gündür bayılıyorum ama Istanbulda çok görüldü, sokakta 10 kızdan 1inde mutlaka var. bej rengi, gece mavisi rengi.. bu rengi de çok güzel.. 50tl idi hatta ama çok görüldü diye almadım (= sen güle güle kullan hırkanı çok beğendim, şuan ki favori parçalarımdan bu hırka modeli. batikte görmüştüm 30 tl idi her şeyden haberim var yanlız hee

istediğimi takarım olm sana ne orası bana kalmış :roflol:
yolla diyoz
son sözüm budur:mymeka:
kermit kesss
smhsmh çok güzel ciciler almışsın, güle güle kullan canım...
Çantanı bende çok beğendim...
teşekkürler canım:1hug:
hop hop önce ben sulandım bana yollicek

bende begendim cantayı nolcakkk klava:
kaça aldın smhsmh güle güle kullan cadıların gözü kalmazsa :):roflol:

smhsmh cantani cok begendim bende istiyom
kavga etmeyin kızlar Mango ya gidin hemde bi sürü rengi var ayol:jeyyar::jeyyar:
canım ben daha Ankara da pek görmedim şanslı gördüm kendimi:lepi:
gerçi havalar çok soğuk olduğu için dışarı pek açılamadım ama
yalnız ben hırkamı alalı oluyo ne yazıkki 60 a almıştım
Batiği seviyorum bende
ee hayatım İstanbulda gezecek mekan çok ben bayılıyorum gezmeye tabi alabilmekte önemli:sm_confused:

buda yeni değil bir ayı geçti
Batik hırkam böyle bişeye benziyomuş gibi değil ama duruşu güzel

ben de hırkaları çok seviyorum canım, hemen hemen aynısı ama sanırım biraz daha ice olanını aldım ben de geçenlerde terkos pasajından ama 5 yetaleye:içelim:

smhsmh canım çantana bayıldım çooook güzelll...ben kolay kolay çanta begenmem ..ama bu çok hoş bir model ..güle güle kullan ..ahh bir de manisa da mango olsa

ben de hırkaları çok seviyorum canım, hemen hemen aynısı ama sanırım biraz daha ice olanını aldım ben de geçenlerde terkos pasajından ama 5 yetaleye:içelim:

aynısından ben de aldım sırnaşık şey terkoz pasajı resmen bana çalışıyor zaten hırka konusunda (= alt katta 5 tl ye hırka satan dükkandan aldım ben. siyah, krem ,gri ve yeşil aldım. bir de 15 tl ye satan bir yer var üst katta ordan da lacivert aldım. allahım umarım bu hırkaları dışarı da bir an önce giyerim,havalar çok bozuk hala çünkü senağlama

cıcılerım nasıl kızlar elbıse manyagı olarak yıne elbıse aldım
bunun yakasında kurdalesı var ama renklerı tam cıkmamıs lacıvert ıle mat koyu mor karısımı bı renk
altına da sıyah babetlerım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…