Pembe Dolap

funnyda sen mi aldın o ayakkabıları, bayılmıştım görüp gg da ama benim ayağıma büyük olduğu için iç çekmekle kalmıştım. pembe ayakkabı istiyorum da çok fena

hayırlı olsun canım ya boyle tatlı ayakkabı gormemiştimsırnaşık şey

çok sağol cnm ben çok seviyorum penpe yaa , görünce dayanamıyorum ..:jeyyar:

funnyda ayakkabılarına bayıldım çok güzeller kaydirigubbakcemile5gömleğinde çok hoş güle güle kullan

sağol bidenemŞeniz

ayy ayakkabılar çok şeker yaaa bayıldım
güle güle kullan canım

teşekkür ederim kelebeem kankim dioki '' bu nasıl sarışın ayakkabısı '' bunlar :))) öyle bir film vardı ya hani .. ordaki kızın ayakkabılarındanmış..

funnyda ayakkabılarına ben de bayıldımdelikafadulden ama ben giysem yürüyemem ki onlarla:çok üzgünüm:

ben bunlar hatta bunlardan dahs yüksek topukla bırak yürümeyi koşmaya başladım çiçeemdelikafadulden
alıştık bacım , sende alışırsın ki bence alış vala topuklu ayakkabının havası başka:lepi:

funnyda ayakkabılar muhteşemmm :)) kaydirigubbakcemile5
kızlar Ninewest te coşkun bir indirim var kaçırmayın delikafadulden

bu ayakkabıları 44 TL ye aldımmmmm =) çok ta rahat =)

ŞenizŞeniz alalım sana da bebişimm..
senin ayakkabılarında süper yalnız .. iyi günlerde giy cokacimcoook

funnyda sen mi aldın o ayakkabıları, bayılmıştım görüp gg da ama benim ayağıma büyük olduğu için iç çekmekle kalmıştım. pembe ayakkabı istiyorum da çok fena

sende mi takip ediyodun..
25 kişiden fazla talibi varmış bu ayakkabının yahuhihoyyyt
bak ebnce bunu satan kıza mesaj at isetdiğin numarayı getirebilir sanırım.. hatta şu an 37 no süet penpe zara ayakkabı satıyo kızlar haberınız olsun..:jeyyar:

bunlarda benden..

çok güzeller cnm yaa kırmızı elbise çok seksi yalnız..kaydirigubbakcemile5

a.s.Ben Ninewest'i Metrocity den aldım kızlar, mağazası çok büyük ve çok çeşit var..

Daha pek çok yerde mağazası vardır. Oliviumda, Cevahirde, KAnyonda, İstinyePark'ta vs..

hepsını cok begebdım o eldıwen we bereyı dukkandan mı aldın
beyoğlundan aldım canım sağol eldivenleri bende çok beğenerek aldım ama kirlenecek diye kullanmaya kıyamıyorum
sehnsucht06 canım kırmızı kadife elbiseyi üzerindede görmeyi çok isterim.birde fiyatı nedir acaba?

bi ara giyer çekerim tatlım 30 liraya aldım

fundya pembe ayakkabılar kadar değil şekerim bak gözüm kaldı onlarda...

bende bu çizmeleri köyümden aldım kızlar ..99 tl indirim varmış..burda bol gözüküyor ama ayağımda tam sarıyor..

bunlarda benden..

funnyda ayakkabılar muhteşemmm :)) kaydirigubbakcemile5

kızlar Ninewest te coşkun bir indirim var kaçırmayın delikafadulden

bu ayakkabıları 44 TL ye aldımmmmm =) çok ta rahat =)

bugün aldığım elbise tarzı tuniğim ...üstte çok şık duruyor...renkli yazlık elbisemi ise ben çok begenmeme rağmen eşim begenmedi

kızlar hepinizin ki birbirinden güzell :asigim: :asigim: :asigim:
güle güle kullanın canlarımmmm Şeniz Şeniz Şeniz
üzerinizde eskisinn
:ecrin_bebek:

canım bu elbiseye bayıldım güle güle kullana.s.bende ipekyolda görmüştüm buna benzer şimdi bulamıyorum nerden aldın acaba yazabilirmisin:asigim:a.s.

ececik..gg de ürün satan bi müşterimden aldım canım ggde olması lazım bu tarz
elbiseni güle güle kullan aynısının moru bendede var:)

kızlar hepiniz güle güle kullanın aldıklarınızı
ya şu gg dan bir ben mi alışveriş yapmadım yok yok en kısa zamanda almam lazım ama güvenemiyorum ki

semyıl güvenilmiycek bişey yok canım

ben hem yıllardır alışveriş yaparım hem de şimdi satışa başladım, gayet güvenli ve sürekli alıcının yanında, satıcılar biraz eziliyo onu anladım satıcı olduktan sonra kaydirigubbakcemile3

Ayyyyyyy kızlar ben buraya uğramaylı ne kadar güzel şeyler almışınız.hepiniz güle güle kullanın inşallah

ececik..gg de ürün satan bi müşterimden aldım canım ggde olması lazım bu tarz
elbiseni güle güle kullan aynısının moru bendede var:)

canım benim çok tşk ederim sende güle güle kullan aynısının siyahlı pembelisinide eşim almıştı geçen yıl:):1hug:a.s.:1hug:

ececik çantan cok güzel nerden ve ne kdara aldın cnmm güle güle kullan a.s.

bitanem colleziondan aldım 25 tl :1hug: bugünde annem bana çanta almış mudodan 80 tl den 30 tl ye inmiş sonra eklerim artık akşam çektiğimde renkleri güzel çıkmıyo resimlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…