miklaaaaa bayıldım tişörtlereeee nerden aldıgını öğrenebilirmiyim ayrıca 3. fotodaki tişörtlerin altındaki pantolonlarda gözümden kaçmadı onlarıda çok biyendimm hemen o tükkana gitmek istiyorummkaydirigubbakcemile
bugün aldığım elbise tarzı tuniğim ...üstte çok şık duruyor...renkli yazlık elbisemi ise ben çok begenmeme rağmen eşim begenmedi
bunlar ggden aldıklarım.. pazar günü alışveriş yaptım çok cici şeyler :))) özellikle elbiselerim süper..resimelrini çekmeye üşeniyom ama ..hastayım bide bu ara..kendimi dinç hissettiğimde çekip eklicim..
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
canım ayakkabılarını çok beğendim pembiş pembiş :dance: iyi günlerde giy tatlişkoma.s.
Fundaaaa bayıldım o ayakkabılara kaça aldın elbiseninde resmini çek merak ettimmm güle güle kullan şekerim
bunlar ggden aldıklarım.. pazar günü alışveriş yaptım çok cici şeyler :))) özellikle elbiselerim süper..resimelrini çekmeye üşeniyom ama ..hastayım bide bu ara..kendimi dinç hissettiğimde çekip eklicim..
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
bende bu çizmeleri köyümden aldım kızlar ..99 tl indirim varmış..burda bol gözüküyor ama ayağımda tam sarıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?