kızlar pazarın 1 numaralı çoraplarından almayan kalmasın kaydirigubbakcemile3 her rengi var süper sevimli bişiyyyy
sağol tatlımsehnsucht cnmm cok begendmm elbiseni güle güle iyi günlerde giy :asigim:
teşekkür ederim canım bende sonuncu en küçüğü kapmıştım..sehnsucht hayırlı olsun hepsi çok tatlı, siyah yelekten ben de almıştım ama eve gelince üstüme küçük geldiğini farkettim, geri vermek zorunda kaldım büyüğü olmadığı için :a015:
sağol bacım o pembe ayakkabılar hala aklımda giyme sen onları ayağını falan burkarsın:jeyyar:hatun ne güsel bunnar yafyerimseniben
göynek süper..
HULİ senın hırkayı alıntılayamadım nalet günümdeyim bugün var bi uğursuzluk..
iyi günlerde giy cnm modeli çok güzel a.s.
sağol tatlım mor bodyi alırken bişeye benzetememiştim ucuzdu bulunsun diye aldım ama üstte hakkaten güzel duruyomuş, keşke sarısınıda alsaydım:çok üzgünüm:Canım bunlar çok cici güle güle giy.özellikle gözlük ve mor body süper :)
sağolşekerim seninde çorabın pek ciciymişya nicklerinizi yazmak niye bu kadar zor :mymeka: sehnsucht06 bayıldım hayatım hepsine hihoyyyt hulişiimmmm harika hayatım güzel günlerde giy kaydirigubbakcemile5
sağol gülsucum şu senin gömlekle etekten bulabilmiş değilim halakötükedihüsosehnsucht06 çok güzel hepside güle güle giyyy
teşekkürler tatlım sende güle güle giysehnsucht06 ve Huli81 güle güle giyinin
nem'cim teşekkürler hayatım
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]bende bugün bunları aldım...
Özellikle ilk cicinin renkleri çok güzel canım güle güle giy
Canım bunlara bayıldım çok güzeller güle güle eskit
daphins güle güle giy cnmm.. öe pantolonlarda m varmıss :))
ne kdra aldıncnmm
daphnis35 güle güle giy pantolonun güzelmiş mor bodyden bende moru çok severim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?