Pembe Dolap

canlarım benim hepinize çok tşk ediyorum,:1hug:a.s.lcw den aldım kemde 19.90 tl ye birde kırmızısı var onuda alıcam hep büyük numaralar kalmış bakalım getiririz dediler alınca eklerim:teytey:daha güzelleri sizlerin olsun :teytey:

tşk ederim bitanem insanın üstünde çok hoş duruyor mor babetler ve mor bi bluzum var heralde hoş olur :1hug:a.s.

jasmin canım hepside çok güzel yeşil çantanın pembeside bende var colleziondan dimi:icecreamantolon süper onudamı colleziondan aldın tatlım malesef bana hepsi büyük geliyo bol paça kot alamadım bi türlü:1hug:a.s.

Jasmin27 canım özellikle ayakkabıların ve çantaların çok tatlı.güle güle giy.çantaların nerden aldın acaba?

tşk ederim tatlım çanta colleziondan ama pantolon başka bi mağazadan..neden hepsi büyük geliyo canım çok mu zayıfsın ki:uhm:

aynen canım annem hastalandı 2 kez ameliyat oldu göğsü alındı vs.3 sene önce senağlamasenağlamao zaman bi zayıfladım şimdi kilo alamıyorum bi türlü 45 kiloya düştümsenağlama

çoookkk geçmiş olsun tatlım kolay deil tabi allah ailelerimizi başımızdan eksik etmesin:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…