Pembe Dolap

Kızlar yeni ciciler yokmu.hadi nolursunuz ekleyin canım çok sıkkın kafam dağılıyor burda

aaaaa ekledimdelikafaduldenilk defa yaptım da çok mutlu oldumlülülülülülü
işte bunu kayınvalidem bana almış,sağolsun düşünmüş sevindim yine de ama pek benim tarzım değil

mesaj kirliliği yarattığım için özür dilerim arkadaşlar ama sonunda oldu kusura bakmayın

bugün kartondan aldım hemde 39 tl ye ihtiyacı olan varsa kaçırmasın!! daha bir sürü rengi vardı ben bunu beğendim

Son düzenleme:
dün aldıklarım kızlar hihoyyyt

bunlar dünki çantalarım kaydirigubbakcemile3

bu yeşil trençkotum 83 TL lik trençkotu 25 tl ye aldım... Y-London a bakabilirsiniz aynı marka (ICON sanırım) model var 83 tl ama ben 25 e aldım kaydirigubbakcemile2

bu hırkam yeni pontulum ve kocişin gömlesi..ayakkabı beyaz spor giycem..o evimde olduu için yeni akkabılarla çekildim -tatlicadiarzu-

bu pantolonum çok severek aldım hihoyyyt

bu Hırkam :smiley-cool:

buda ayakkabım :icecream:

Son düzenleme:
bugün kartondan aldım hemde 39 tl ye ihtiyacı olan varsa kaçırmasın!! daha bir sürü rengi vardı ben bunu beğendim

Ühüüüüüüüü senağlama sadece ankarada varmış bu mağza.güle güel giy bayıldım çok şık canımcım delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…