ayakkabılar çok hoş bende beğenmiştim onları
güle güle giy ececik35
Ben beğendim doğrusu tatlım
Hımm çok şık canım.bide bence kırmızı büstiyerini akşam davetlerinde düğün vs giyebilirsin.aslında her zaman giyilir.üstüne bi tane beyaz boleroda alsan uyumlu olurbugün yine dayanamadım ...ve nette görüp ,aşık olduğum bu bluzu aldım, netten :)) umarım bunu da beğenirseniz....
canm altına dar skinny kot,siyah güzel dururbu büstiteri çok begendim aldım ama nerde nasıl giyeceğim konusunda pek te bir fikrim yok!:) sizce ?
patient çok güzeller güle güle giyin
Patient çok şık bi iç çamaşır güle güle giy.
bu büstiteri çok begendim aldım ama nerde nasıl giyeceğim konusunda pek te bir fikrim yok!:) sizce ?
:1shok::1shok::1shok:sen varya senn:jeyyar::jeyyar:bayıldım patiiidelikafaduldenrengi belli olmamış demişsin ama gayet hoş gözüküyor..nerden aldın ve fiyat istiyorum:icecream:..simli demek:asigim:güle güle giy patim benimhep kıyafet mi eklencek canıııım
azcıkta iç giyim koyalım :teytey:
bunu çok begenerek aldım kızlar....simli ama pek belli olmamış :çok üzgünüm:
telefonun hatası -tatlicadiarzu- aslında güzel çektim ben :roflol:
bu büstiteri çok begendim aldım ama nerde nasıl giyeceğim konusunda pek te bir fikrim yok!:) sizce ?
:1shok::1shok::1shok:sen varya senn:jeyyar::jeyyar:bayıldım patiiidelikafaduldenrengi belli olmamış demişsin ama gayet hoş gözüküyor..nerden aldın ve fiyat istiyorum:icecream:..simli demek:asigim:güle güle giy patim benim
hep kıyafet mi eklencek canıııım
azcıkta iç giyim koyalım :teytey:
bunu çok begenerek aldım kızlar....simli ama pek belli olmamış :çok üzgünüm:
telefonun hatası -tatlicadiarzu- aslında güzel çektim ben :roflol:
bugün yine dayanamadım ...ve nette görüp ,aşık olduğum bu bluzu aldım, netten :)) umarım bunu da beğenirseniz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?