Pembe Dolap

Geçen hafta tatildeyken bodrumda bunu gördüm ve vuruldum aldım hemde çok ucuz olduğu için kaçırmak istemedim

bu büstiteri çok begendim aldım ama nerde nasıl giyeceğim konusunda pek te bir fikrim yok!:) sizce ?

Son düzenleme:
hep kıyafet mi eklencek canıııım
azcıkta iç giyim koyalım :teytey:
bunu çok begenerek aldım kızlar....simli ama pek belli olmamış :çok üzgünüm:
telefonun hatası -tatlicadiarzu- aslında güzel çektim ben :roflol:​

rouge ,patient çok güzeller güle güle giyin
ece sende aldıklarını güle güle giy ayakkabını beğendim tatlım...

bende perşembe bu çantayı aldım gündelik kullanırım diye ama :uhm: sankim sonradan beğenmedimm

güzelmi sizce :sm_confused:
Ben beğendim doğrusu tatlım

bugün yine dayanamadım ...ve nette görüp ,aşık olduğum bu bluzu aldım, netten :)) umarım bunu da beğenirseniz....

Hımm çok şık canım.bide bence kırmızı büstiyerini akşam davetlerinde düğün vs giyebilirsin.aslında her zaman giyilir.üstüne bi tane beyaz boleroda alsan uyumlu olur

bu büstiteri çok begendim aldım ama nerde nasıl giyeceğim konusunda pek te bir fikrim yok!:) sizce ?
canm altına dar skinny kot,siyah güzel durur

kırmızı topklu ayakkabı ile uydurabilirsn...
kırmzı veya siyak küçük el çantası...akşam dışarı çıkarken gzel olur yerimseniben

Patient çok şık bi iç çamaşır güle güle giy.
Eccecik resimleri kopyalayamadım çok büyük oldukları için tekrar sayfa kaymasın diye.özellikle ayakkabıların çok tatlı

:1shok::1shok::1shok:sen varya senn:jeyyar::jeyyar:bayıldım patiiidelikafaduldenrengi belli olmamış demişsin ama gayet hoş gözüküyor..nerden aldın ve fiyat istiyorum:icecream:..simli demek:asigim:güle güle giy patim benim

ba-yıl-dım...:lepi:ben yazarım sana özelden nerde giyiceğini:jeyyar:..canım ya süpermiş..dar paça bi kot,altına dolgu topuk,yarım kapalı ayakabı siyah..siyah elde taşınan çanta..taşsız ama..üstüne siyah bolero..ay fıstık yaa süperkaydirigubbakcemile2

canm arkadaşm bnm ben severim böyle şeyleri
yazrm özelden tatlım adresi yerimseniben

rengi cidden belli olmamş cnm yaa daha canlı aslnda...sana özelden bşka magaza ismi daha söyliycem unuttrma yerimseniben

eteklerimi ekldm habern ola kaydirigubbakcemile

ayyy çok güzelmiş yaa bayıldım güle güle giyin
bana da söyler misin nerden aldığını

bugün yine dayanamadım ...ve nette görüp ,aşık olduğum bu bluzu aldım, netten :)) umarım bunu da beğenirseniz....

güle güle giyin bende görmüştüm netten
nerden gördüğümü hatırlamasam da bende beğenmiştim :jeyyar:
dilimin ucunda ama çıkartamıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…