Pembe Dolap

Rouge dün gömleğini bende görmüştüm demiştim ya netten
ama hatırlamamıştım
gece rüyama girdi yaa :)
kafama takıldı neydi markası

kızlar ben bu topiği yeni gördüm ne güzel şeyler almışsınız ne güzel paylaşımlar var hepiniz güle güle giyin cicilerinizi

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]bunlarda benim aldıklarım dönünce ekliycektim dayanamadım...

bu hafta sonu aldıklarım

kıslar bugün de bunu aldım kırmızı büstiyeri aldığım satıcıdan ,umarım beğenirsiniz )

Kızlar hepsine çok bayıldım.güle güle giyinin inşallah.hele şu sondaki beyaz gömlek yokmu capkenli bittim ya süper.hele o babetler maşallah

gülsu,beyza,murgizve roselin çok sağolun kızlar
daphins canım onu bakırköy c&a dan aldım 15 tl ye başka renkleride vardı hele pembesi oda güzeldi.
sehnsucht babetlerimi yine bakırköyden aldım eskiden ayakkabı dünyası şimdiki han gaar arkadaşım götürdü benide içeri bi girdim tıklım tıklım fiyatlar şaka gibiydi ben bunları aldım hepsine 25 tl verdim ama hangisi ne kadardı bilmiyorum 10+10+5 olarak aldım.

Ben de dün bu şortu aldım.yazın giymek için rahat olur diye düşünüyorum.bakın bakeym

[/URL][/IMG]

ayakkabıların gercekten cok hosmus yarında ben eklıcem bu sefer gercekten eklıcem

ayakkabılar çok hoş fiat ve marka verebilirmizin canım
güle güle kullan

hiç kes ayakkabıların çok güzel güle güle kullan...

ayakkabıların gercekten cok hosmus yarında ben eklıcem bu sefer gercekten eklıcem

cooook teşekkürler kızlar hepinizeee, murgiz polaristen 54 ytl ye aldım canım, farklı renkleri de var mağazanın internet sitesinde yerimseniben

ROUGE aldıkların süper ama üstünde görsek çok daha güzel olucak ii günlerde kullanın.a.s.

nerden aldın bunu ve fiyat istiyorum bayıldımm güle güle kullandelikafadulden

Kızlar ececikin gri babetı kaçıncı sayfada acaba hep takip edıyorum ama tekrar bakmak ısıtyorum grı babete ihtiyacım varda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…