Pembe Dolap

kıslar bunları yeni aldım ama lütfen trençkotum hakkında bi yorum istiorum üzerimde giysim çektim gerçi tlfnda çektim pek belli olmuo

tşk çok sağol nişanlım pek beğenmedi ondan acaba gerçekten güsel değilmi demeye başlamıştım aslında modeli daha spor pek belli olmamışş

nesli bence de çok yakışmış canım,ayrıca modeli de çok güzel, güle güle giy

Nesli bence önden görünüşü çok güzel ama sanki yandan biraz fazla düz duruyor.yani bir hareket yok.ama nişanlın beğenmedi diye hop atmak olmaz sen beğendiysen gerisi çok önemli değil canım

Ya kimse benim şortumu beğenmemiş :çok üzgünüm:

ben görmedimmm
dur bakimm :icecream:

roselin arada kaynamış canım senin şort -tatlicadiarzu-, ama güzelmiş sade ve şık güle güle giy , bi de üstünde görebilsek :jeyyar:

hehe ay biraz yüzsüzlük mü yaptım ne.öyle gibi oldu inşallah yazın giyerim de çekerim resmini hem o zaman foto makine de bende olur.şimdi tlfla çektim berbat çıktı

kıslar bunları yeni aldım ama lütfen trençkotum hakkında bi yorum istiorum üzerimde giysim çektim gerçi tlfnda çektim pek belli olmuo

canım ben çok beğendim..bel kısmı tam oturmuş emanet gibi durmamış üstünde rengide çok güzel..güle güle kullannişanlın kıskanmış bence:icecream:

hehe ay biraz yüzsüzlük mü yaptım ne.öyle gibi oldu inşallah yazın giyerim de çekerim resmini hem o zaman foto makine de bende olur.şimdi tlfla çektim berbat çıktı

valla ilk defa gördüm şortunu güya günde kaç defa bakıyom burayakaydirigubbakcemile3
güle güle kullan canımhihoyyyt güzel görünüyo görseydik üzerinde akkaşların dediği gibi boyuna duruşuna falan bakardık amma velakin been kısa şort seviyom kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…