Pembe Dolap

kızlar yorumlarınız ve fikirleriniz için çok tşk ederim ama eşim beğenmedi gecelik gibi o sokakta giyemezsin al ama evde gecelik niyetine giy dedi...alamıyorum yani...akannehir

kızlar yorumlarınız ve fikirleriniz için çok tşk ederim ama eşim beğenmedi gecelik gibi o sokakta giyemezsin al ama evde gecelik niyetine giy dedi...alamıyorum yani...akannehir
canım bence de gecelik gibi durmuş böyle ama kalın hoş bir kemerle kombine edersen altına da kemerin aynı renkten çizmeler giyersen çok hoş olur..

hepsi birbirinden harika.canım güle güle tak ayy bayıldım gerçektenopuyorumnanaktanama hiç kıskancık olmadım:umursamaz::icecream:

cok tesekkur ederim canim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan en guzelleri senin olsunkaydirigubbakcemile5

dün aceleyle bi etek aldım,bugün giydim hiç hoşuma g,tmedi biraz dar olmuş...gidip değiştirsem mi bilmiyorum bikaç saatliğine de olsa giydim çok da istediğim bi modeldi((

dün aceleyle bi etek aldım,bugün giydim hiç hoşuma g,tmedi biraz dar olmuş...gidip değiştirsem mi bilmiyorum bikaç saatliğine de olsa giydim çok da istediğim bi modeldi((
ben de dün bir kot aldım paçasını bir güzel kısalttırdım,ceplerini diktirdim..sonra eve gelince tekrar giydim baktım aaa o da nee önü bol duruyo,bir gün de giydim iyice belimden düşüyor kemer bile zor tuttu falla..bu durumda değiştiremem de, çok üzüldüm,nasıl farketmedim ya bacakları falan da tam oluyo halbuki..( ama sen işlem yaptırmamışsın değiştirebilirsin canım, giymeyeceğin birşeyi saklama falla boşuna yer işgal etmesin dolapta..keyifsiz alışveriş yapınca giymeyeceğim şeyler alıyorum hep

selam herkese
bende bgn bunları aldım a.s
telefondan çektiğim için pek gzl görünmeyebilirlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…