Pembe Dolap

güle güle giy canım, çok hoşlar :hulya: beyaz v kazak ile elbisenin fiyatını öğrenebilir miyim acep?? indirime girmiş mi tifanny?
ayrıca senin profil foton ne kadar hoşmuş, sen misin fotodaki ?

yok o bella ben deilim :))
beyaz v yakalı 30 tl.di yanılmıyosam
elbise 49,90 tl

smhsmh çantan harikaa
bayıldım resmennn
güle güle kullan
nerden ve ne kadar aldın diye sorsam

değitirdim zaten canım yaa,birazcık kırışmış,ütüledim götürdüm ertesi gün...doğru bi davranış değil ama napıyım giyemeyecektim başka türlü.

bugün tifanny e baktım da fiyatları gereksiz yere çok şişirmişler şaşırdım aynı elbise başka yerlerde en aşağı 10 tl ucuz hele bi triko baktım 59 tl:bbo:

bende az önce bir siteden buları sipariş verdim,bluzu daha önce de sipariş etmiştim ama stoklarda kalmayınca gelmemişti stoğa girince bluzu de aldım ..aklımda kalmıştı...

rougeçok güzeller canım ama ben internetten kıyafet almaya cesaret edemem bedeni uymaz çünkü.çok beğendiğimiz bi montu alcaktık bedenimiz small iyi ki almamışız bulup denedik lage bile ufak geldi:hulya:

bu gün de bu botları aldım kızlar naslı sizce ?rugan ve nubuk karışımı ...

Son düzenleme:
bolera ceket....

trençkot

şifon bolero tarzı ...

dayanamadım bunları da aldım ama hala aklımda kalanlar var .....
umarım beğenirsiniz...
zoia ve ben bu sitede saatlerce deliler gibi gezindik ,pişti olacağımı düşünüyordum ama olmamışız..sabah oldu biz hala aklımızı orada bıraktık ....kadın milleti işte :))))))))))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…