Pembe Dolap

livvv aldıkların çok güzelmiş hayatım güle güle kullan.ya bişi sölicem.indirim olduğu zaman birbirimize söylesek olmaz mı?valla ben kaçırıyorum.çok fazla dışarı çıkamıyorum lütfen bizi de bilgilendirin.

çilekk elbiselerin şahane şekercim.güle güle giy

tşkler kızlar çok sağolun
magnlina adil ışık dan aldım kot eteği

slm kızlar bunlarda benim aldıklarım çok özendim bende ekledeim
benim 003.jpg (94.5 KB (Kilobyte))
benim 004.jpg (89.2 KB (Kilobyte))

Eklentiler

• $benim 003.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 36
  • $benim 004.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 48
çoktan resim eklemiyordum değişmiş galiba beceremedim son zamanlarda bunları aldım yatak örtümü çok beğenmiştim şimdi beğenmedim sanki.eşim saat,annecimde altın kolye aldı onlarıda sonra eklerimkaydirigubbakcemile2

aldıklarını güle güle giy şekercim ama ben en çok taşlı kolyene bayıldım.güle güle tak

slm canlar ben de bunu aldim ama iyi mi yaptim kotu mu yaptim bilmiyorum daha elime ulasmadi bi de ayagimda fotografini ceker koayarim insallah kahverengi cizmem vardi siyaha ihtiyacim vardi bunu sectim fiyati da uygun gelince ??

slm canlar ben de bunu aldim ama iyi mi yaptim kotu mu yaptim bilmiyorum daha elime ulasmadi bi de ayagimda fotografini ceker koayarim insallah kahverengi cizmem vardi siyaha ihtiyacim vardi bunu sectim fiyati da uygun gelince ??

Bence güzel sade ve şık cnm ben beğendim.

tşkler cnm 39.90 dı
teşekkür ederim tatlıcım.. ben de bir uğrayayım adile , inşallah birşeyler kalmıştır bana göre de :sm_cool:CADIARZU

ben çok beğendiiimmm :) güle güle kullan topukları da güzel benim sevdiğim gibi inşallah da rahattır , çok havalı güle güle kullan canım opuyorumnanaktan

Bence güzel sade ve şık cnm ben beğendim.

ben çok beğendiiimmm :) güle güle kullan topukları da güzel benim sevdiğim gibi inşallah da rahattır , çok havalı güle güle kullan canım opuyorumnanaktan

ayy canlarim ya cok tesekkur ederim cok sevindim boyle yorumlar aldigima umarim gelince de bi sorun cikmaz insallah da ceker yine koayarim fotografini en guzelleri sizlerin olsun insopuyorumnanaktan

kızlar güle güle kullanın aldıklarınızıopuyorumnanaktan
çizmeler de çok hoşmuşşaklinialirimsmile

kızlar güle güle kullanın aldıklarınızıopuyorumnanaktan
çizmeler de çok hoşmuşşaklinialirimsmile

ayy canim benim cok tesekkurler cok ani bir kararla aldim umarim pisman olmam elime sanirim 3 gune gecer hadi hayirlisi bakalimopuyorumnanaktan

bende siyah çizme arıyorum heryerde
bunun aynısını bende denedim bir mağazada
sen nmerden ne kadara aldın cnm, merak ettimde :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…