Pembe Dolap

buda benim cicim....

Eklentiler

• $TOPSHOP-PENGUEN-ANGORA-YUNLU-ELBISETUNIK.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 39
bide bu :)

Eklentiler

• $H-amp-M-SIFON-TUNIK-ELBISE-TAVUSKUSU-DESENLI.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 68

bunu çok beğendim delikafadulden böyle renklerin uyumuna bayılıyorum. güle güle giy bayanssulusmile
nerden ne kadara aldın acaba CADIARZU

bunu çok beğendim delikafadulden böyle renklerin uyumuna bayılıyorum. güle güle giy bayanssulusmile
nerden ne kadara aldın acaba CADIARZU

teşekkür ederim .... bir açık arttırma sitesinden aldım şuanda hala var 33,90tl :) penguenli kazak ise 39,90tl... site adı yazmadım ama bilmiyorum sakıncası yoksa onuda verebilirim. ikiside kaliteli tavsiye ederim.

ama olmadı canım yaaa, ben yarasa kollu buluzu görmeye gelmiştim çok beğenmiştim ne kadara almıştın kısçem sempatiksalakcinni bide yakasını tam anlayamamıştım yakası açık mı :hulya:
güle güle giy canım bayanssulusmile üstünde göreyim ben de istiyorum eyvahedigeldismile

teşekkür ederim .... bir açık arttırma sitesinden aldım şuanda hala var 33,90tl :) penguenli kazak ise 39,90tl... site adı yazmadım ama bilmiyorum sakıncası yoksa onuda verebilirim. ikiside kaliteli tavsiye ederim.

teşekkür ederim cevabın için olumunekankayizsmile sanırım bir sakıncası yok zira burda çok adı geçiyor GGnin. gittim baktım izlemeye aldım ölçüp biçip alırım inşaallah bayanssulusmile

resmin açık hali için yorum yazdığın yerde "grafik ekle" butonu var açılan pencereye resmin kodunu yapıştırdım. kod dediğim de resim eklediğin siteler var mesela "hızlı resim"veya "tinypink" oralara resmi yükledikten sonra sana verdikleri kod oluyor

yaa nedense yükleyemedim yarasa kolluyu ekran donup kaldı yaka kısmı kapalı bi ara resmini çekip eklrim üzerimde ikilerden aldım 35 liraya olumunekankayizsmile

eşekkürler verdiğin bilgi için .... kaydirigubbakcemile5

bu arada ben 42 bedenim 42 bedeni tam oldu.... kalıpları tam.... şifon elbisenin... altına penti krem rengikülotlu çorapla çok hoş duruyo...

bunuda aldım ama çok beğenmedim sonra pişman oldum .... yanlış anlaşılma olmasın resimde fiyat etiketi vardı ben koymadım netten aldım mağazadan değil daha uyguna geldi .. reimide aldığım siteden kopyaladım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…