bunu çok beğendim delikafadulden böyle renklerin uyumuna bayılıyorum. güle güle giy bayanssulusmile
nerden ne kadara aldın acaba CADIARZU
[yeni cicilerim
teşekkür ederim .... bir açık arttırma sitesinden aldım şuanda hala var 33,90tl :) penguenli kazak ise 39,90tl... site adı yazmadım ama bilmiyorum sakıncası yoksa onuda verebilirim. ikiside kaliteli tavsiye ederim.
ama olmadı canım yaaa, ben yarasa kollu buluzu görmeye gelmiştimçok beğenmiştim ne kadara almıştın kısçem sempatiksalakcinni bide yakasını tam anlayamamıştım yakası açık mı :hulya:
güle güle giy canım bayanssulusmile üstünde göreyim ben de istiyorum eyvahedigeldismile
teşekkür ederim cevabın için olumunekankayizsmile sanırım bir sakıncası yok zira burda çok adı geçiyor GGnin. gittim baktım izlemeye aldım ölçüp biçip alırım inşaallah bayanssulusmile
resmin açık hali için yorum yazdığın yerde "grafik ekle" butonu var açılan pencereye resmin kodunu yapıştırdım. kod dediğim de resim eklediğin siteler var mesela "hızlı resim"veya "tinypink" oralara resmi yükledikten sonra sana verdikleri kod oluyor
teşekkür ederim cevabın için olumunekankayizsmile sanırım bir sakıncası yok zira burda çok adı geçiyor GGnin. gittim baktım izlemeye aldım ölçüp biçip alırım inşaallah bayanssulusmile
resmin açık hali için yorum yazdığın yerde "grafik ekle" butonu var açılan pencereye resmin kodunu yapıştırdım. kod dediğim de resim eklediğin siteler var mesela "hızlı resim"veya "tinypink" oralara resmi yükledikten sonra sana verdikleri kod oluyor
herkes gule gule kullansın kaydirigubbakcemile2
benimde yeni aldıgım cicilerim =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?