teşekkürler pamuk_helva; bende çok severim uzun kolyelericok güzelmis kolyeniz gülle gülle kullanin...gercekten cok hos tam benim tarzim bayilirim uzun kolyelere..
güle güle kullan okypeteyerimseniben
teşekkür ederim ,TanRIcAokypete bayıldım kolyeye...güle güle kullan..taşlar gerçekmi peki??
Yeni ayakkabılarım hihoyyyt
Kumaşımla beraber çektim...Elbise olacak kendisi büyüyünce boshayallersmile sempatiksalakcinni
Nine West 159 TL. kaydirigubbakcemile5
İnanılmaz rahat bir ayakkabı...
Bu da annecimin.hihoyyyt
Derimod 144 TL. kaydirigubbakcemile5
Annemle ayak numaramız aynı olduğu için, dönüşümlü kullanabiliyoruz.:lepi: O yüzden benimki onun, onunki benim de sayılır ehehhehe -tatlicadiarzu-
dün gri ve siyah çanta aldımm ....
geçen eklediğin bihter takısını yapan arkadaşın sanırım:)onuda çok beğenmiştim..arkadaşın işi biliyokaydirigubbakcemile5gerçekten çok zevkli takıların...teşekkür ederim ,TanRIcA
evet taşlar gerçek. arkadaşım takılarını gerçek taşlar ve gümüşten yapıyor. bu da gümüş ama altın suyuna batma...turkuaz ve akik taşı kullanmış bu kolyede...
allahımmmakannehirsana geliyorumakannehirYeni ayakkabılarım hihoyyyt
Kumaşımla beraber çektim...Elbise olacak kendisi büyüyünce boshayallersmile sempatiksalakcinni
Bu da annecimin.hihoyyyt
Annemle ayak numaramız aynı olduğu için, dönüşümlü kullanabiliyoruz.:lepi: O yüzden benimki onun, onunki benim de sayılır ehehhehe -tatlicadiarzu-
nine weste bittim. adamlar işi biliyor ya. kumaşının rengiylede çok uyumlu olmuş. güle güle kullan tatlım.
teşekkürler okypete ............... APRİL siyah ayakkabı çok hoşmuş.... pembede güzel amaa siyah daha bir alımlı güle güle kullan cnm
allahımmmakannehirsana geliyorumakannehir
aşık oldum biiiiin:asigim::asigimapuçlarına öldüm bittim geberdim,kumaşada bir mukabelesempatiksalakcinni
nasıl zevklisin aprilim sen ya:asigim:aneyin ayakabılarada bayıldım:jeyyarda,sende güle güle kullanın yoldaş:içelim:
ayyy ayakkablar cok gusellmissss
---------kızlaar buda benim düğün ayakkabımdı:asigim: ona bir çanta almıştım sonradan takım olsun diye o çantada bu çanta
bu modeli çok sevdimm :))çok severek aldığım ayakkabıma dün sonunda bir çanta buldum inş. birgün kullanmak nasip olıur:)
aprilimmm :1shok: renge bittim valla bende heee :lepi::lepi::lepi:Yeni ayakkabılarım hihoyyyt
Bu da annecimin.hihoyyyt
burayada koyayım. arkadaşımdan satın aldığım kendi tasarımı kolyesi. akik ve turkuazla yapmış.
evet. o arkadaşım. gerçekten süper şeyler tasarlıyor... her ona gittiğimde elimde bir takıyla dönüyorum:)).geçen eklediğin bihter takısını yapan arkadaşın sanırım:)onuda çok beğenmiştim..arkadaşın işi biliyokaydirigubbakcemile5gerçekten çok zevkli takıların...
allahımmmakannehirsana geliyorumakannehir
aşık oldum biiiiin:asigim::asigimapuçlarına öldüm bittim geberdim,kumaşada bir mukabelesempatiksalakcinni
nasıl zevklisin aprilim sen ya:asigim:aneyin ayakabılarada bayıldım:jeyyarda,sende güle güle kullanın yoldaş:içelim:
bu modeli çok sevdimm :))
aprilimmm :1shok: renge bittim valla bende heee :lepi::lepi::lepi:
kumaş rengide tam valla offf süper olcan :asigim: güle güle giyin...siyahlarda çok tarzz
bu tarz kolyeleri bende çok severim :asigim: güle güle kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?