Pembe Dolap

bende buraya eklıyım dedım ..
garıp gelsede ustu kadın desenlı bluz aldım =))

Eklentiler

• $Görüntü001.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 47
  • $Görüntü004.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 43
  • $Görüntü015.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 57
  • $Görüntü019.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 55
  • $Görüntü024.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 47
resımler cok kucuk oluyo ekleyınce bırı bana yazarsa nasıl buyuk eklıycegımı sevınırım

Eklentiler

• $Görüntü025.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 45
  • $Görüntü028.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 51
mini - krem elbiseni ve krem ayakkabını çok beğendim

sedefonur elbisen çok cici moru çok severim :)

okypiti kotu çok cücelll ::)

iyi günlerde kullanın kızlarr

bende dün sonunda istediğim kotu buldum
polo dan aldım bidene :) bide mor bi ayakkabı aldım bambi den ,taşlı, ama aşık oldum ayakkabıya :)
perşembe gelicek papuçlarım
gelince eklerim ikisinin resmini

teşekkürler canım. sende aldıklarını güle güle kullan.

minicim renkli ayakkabıı deichmann dan almışsın ne kadara aldın acaba sorsam ayıp olurmu?harika bir ayakkabı güle güle giy tatlım

teşekkürler canım, mora aşığım ben opuyorumnanaktan senin de aldığın mor ayakkabıyı çok merak ettim boshayallersmile
çok güzelmiş canım. güle güle kullan.
sağol canım opuyorumnanaktan
çokkk tatlı canım ya yine almışsın mini elbiseleri valla:dance:güle güle kullan tatlım mor morturkbayragi
sağol kankoşum. mor hastasıyım,bu kaçıncı mor elbisem bilmiyorum ama dayanamadım aldım napiim kaydirigubbakcemile3

Yeni sandaletlerim Keman Tanca'dan...:lepi:
Tavsiye ederim çok tatlı modeller var ve indirimde şuanda. Numaralar bitmeden görün derim...
Çok rahatlar...
hihoyyyt

okipitim, kotunu çok beğendim ablacım güle güle giy balım opuyorumnanaktan

aprilcimmmmmmm çok beğendim cnm sandalaetiniiiii. iyi günlerde kullan tatlımkaydirigubbakcemile2
bende çok seviyorum kemal tancayı.
bende alcam bi sandalet . sorması ayıp ne kadara aldın cnm bunu

minicim renkli ayakkabıı deichmann dan almışsın ne kadara aldın acaba sorsam ayıp olurmu?harika bir ayakkabı güle güle giy tatlım

ne ayıbı hayatım , 39.99 a aldım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 herşeyle oluor vallaopuyorumnanaktan

Çok teşekkürler canlarım opuyorumnanaktan
En güceli sizin olsun işalla
hihoyyyt

aprılcığım çok teşekkürler canım. seninde ayakkabıların çok güzelmiş. güle güle kullan.

BURaya bak bak doyamadım valla... sanırım ben buraya resim eklmeye yetişemem eve eliboş gitmem pek bir badi dahi olsa alırım nerdeyse hergün ihihihih

PATİCİM tşkr ederim canım OKYPETE güle güle kullan canım aldıklarını kotunun rengi çok güzelmişş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…