PamukPrensesPathem
iyi günlerde kullanın cicilerinizi kızlar opuyorumnanaktan
pamuk prensespathem küpe ve kolye delisi olarak bayıldım bütün cicilerine özellikle sarı anahtarlı küpeye ve mavi kolyelere bayanssulusmile
Kızlar, zaman bulamadığım için sık uğrayamıyorum ama elimden geldiğince bakıyorum cicilerinize. Çoktandır alışveriş yapamamış biri olarak da gıptayla izliyorum.
Hepiniz iyi günlerde kullanın...
pamuk prenses takılarını çok beğendim
Cok güzel hesi özellikle takılara bayıldım güle güle kullanın.
PamukPrensesPathem,
kolyelerin çok güzelmiş,güle güle kullan ,en sondakini özellikle çok beğendim,sade ufak şeyleri severim,nerden aldığını öğrenebilir miyim?
apamuk prenses takıların çok güzelmiş ama ayakkabılar daha güzelll güle güle kullan caanımopuyorumnanaktan
pamuk prenses pathem ilk iki kolyene bayıldım boshayallersmile burda hiç öyle kolye görmedim :sinifsinif:
ayakkabıların da şahane,bayılıyorum topuklu ayakkabıya ama şimdi çok fazla giyme fırsatım olmuyor, staja başlayınca inşallah
güle güle giyin,güle güle tak takıştır prenses opuyorumnanaktan
çok begendimm cnmmmopuyorumnanaktan
bayıldım hepsineeee
iyi günlerde kullanın kızlarrr...
pembe mavi kolyen çok hoş canım çok beğendim nerden aldın söylermisin lütfen:kedi:
PamukPrensesPathem aldiklarini gülle gülle tak takistir bayanssulusmile
saol canm sende gule kullan hepsı cok guzel
pamuk prensen taki seviyorsun anlasilan birsürü almisin canim iyi günlerde kullan hepsinizde zemuszemus
]
evet cok sevıorum kaydirigubbakcemile2tesekkur ederım
sende ıyı gunlerde kullan ayakkabılarını ıns
deryacım teşekkür ederimopuyorumnanaktanGüle güle kullanın kızlar çok güzel hepsi
Tanrıça trikon ve yarasa kollu çok şık görünüyor bayıldım zaten yarasa kola deli oluyorumakannehir
kolyeler çoook tatlı:1hug:
hanturksum teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5
tanrıça bluz ve kazak çok hoş pembiş pembiş bayılırım pembeye opuyorumnanaktan
bizde teşekkürlerimizi sunuyoruz anuşka ablacımopuyorumnanaktanKızlar, zaman bulamadığım için sık uğrayamıyorum ama elimden geldiğince bakıyorum cicilerinize. Çoktandır alışveriş yapamamış biri olarak da gıptayla izliyorum.
Hepiniz iyi günlerde kullanın...
şu 4 lüye bayıldım:asigim:
[
kolyeler çoook tatlı:1hug:
bayıldımhihoyyyt hihoyyyt ayakabılar çok şık..kokoş seni:jeyyar:
çok güzel şeyler almışsın canım,güle güle kullanolumunekankayizsmile
[/B]
PamukPrensesPathem aldiklarini gülle gülle tak takistir bayanssulusmile
bunlarda benim gecen hafta aldiklarim...
mangodan
bluzum zara´dan bedenimde kalmamisti iki beden büyügünü almak zorunda kaldim :hulya:
tunigim satenden
elbisem zara´dan
hirkam zara´dan. Zara´nin hirkalarina bayiliyorum
kalem etegimin modeli belli olmamis malesef
pantolumda zara´dan ama biraz bol oldugu icin terziye verdim
birde resmini cekmedigim 2 tane tayt almistim...
pamuk prensen taki seviyorsun anlasilan birsürü almisin canim iyi günlerde kullan hepsinizde zemuszemus
sedefonur sende birsürü seyler almisin canim resim eklemiyorsun artik bugun ne giydine üzerindede görmek isterim..
biem hayirli olsun cantan canim
bunlar da benim seneye bahar ve yaza giyinmek icin stokladigim ayakkabilarim
hanturks canim her ikisinide daha öncede begenmistim burdada deyinmeden gecemiyecegim hele ayakkabilarin cok cok güzeller
Pamuk prenses canim ben ayakkabilarini yeni gördüm taba olan ayakkabilar nerden aldin belki burdada vardir tanidik bir yermi ??
begenmenize sevindim arkadaslar yazi iple cekecegim giymek icin
güzel durmayi gectim canim yürümek icin yaza kadar evde egzersiz yapacagimkaydirigubbakcemile3ayy eminim çok güzel duruyorlaaaarrrr
Nayırrrrrr nolomazzzzzzz
Selayyy bende istiyorum o ayakkabılardannnn
şahanelerr yaaa
deryam bir an önce ekle dağ gibi birikicekler ekliyemiycen sonra :)
Nayırrrrrr nolomazzzzzzz
Selayyy bende istiyorum o ayakkabılardannnn
şahanelerr yaaa
deryam bir an önce ekle dağ gibi birikicekler ekliyemiycen sonra :)
Kolyeler ve mor ayakkabıya bittim.
İyi günlerde kullanınız.
Pamuk prenses canim ben ayakkabilarini yeni gördüm taba olan ayakkabilar nerden aldin belki burdada vardir tanidik bir yermi ??
tesekkur edıyorum
yok canm tanıdık bıyer degıl,
yaaa takıların harika geçen ay bende aldım bir kucak desem yeridirakannehirkaydirigubbakcemile3
Betüşe söz verdim buraya eklerim diye ama saplık sorunlarından fırsat olmadı iişte zaten kocikin onları düzenlemesi lazım önce oda benimle uğraşmakdan fırsat bulamıyor ee kendi işi gücü ama bu aralar kesin eklicemeyvahedigeldismile hep böyle söylüyorum dimi:kedi:
Bugün tekirdağdan şahane şeyler aldım onlarıda eklerimboshayallersmile
Ama topuklu ayakkabıların çok kötü hiç beğenmedim:gitme:Kıskanç smilesi olsa keşke
ben temmuzda aldım 2 tane bayıla bayıla topuklu 3 kez giydim Dr. şimdi yasakladı:gitme:
Yani aslında bayıldım amaaaaa kendimi kandırıyorum benboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?