Pembe Dolap

teşekkür ederim canım
ben de senin montunu beğendim
sanırım mevsimlik?
gayet güselmiş

herkes güle güle kullansın..

ben de mangodan mor bir kaban aldım bugün ama fotosunu çekemedim henüz..

bir de ben deri ceket istiyorum ama sizce beklemeliyim biraz daha ,deri ceket fiyatları düşer mi dersiniz bundan sonra ?

Son düzenleme:
kontescim evet mevsilmik sayılır.yani içide çok ince değil ama benim DEKOR diye nitelendirdiğim montlardan sayılabilir
elbiseler harikaydıda benim kocacık her zaman kızmasa da bazen iyi kıskanır sağolsun.ondan ne olur ne olmaz diye almaya cesaret edemedim
gnydn64 pantolonunu çok beğendim güle güle kullan.
alatarieleşofmanların ve gömleklerini beğendim canım.

wow wow ececik giysilere bayıldım hele ilkine.nereden sipariş ettin acaba diye sorsam

wow wow ececik giysilere bayıldım hele ilkine.nereden sipariş ettin acaba diye sorsam

halensten caanım hatta fiyatlarıda 11 er tlgri,siyah,beyaz renkleri de var..diğerininde siyahla petrol rengi var hepside çok güzel inşllh gerçeği de güzeldr gelince paylaşırım yine

Son düzenleme:

düşmeye başladı canım deri ceket fiyatları
ufaktan ufaktan takip et derim
sonra çirkinleri kalıyor

düşmeye başladı canım deri ceket fiyatları
ufaktan ufaktan takip et derim
sonra çirkinleri kalıyor

lcw de beğendim bi tane amma fiyatı 78 tl..daha hiç indirim uğramamış deri montlara orda..sen nerde gördün canım, bana haber verir misin denk gelirsen ?
mangodan 2 tane kaban alınca, deriyi beklemeye aldım azıcık..

canım benim yaşadığım şehirde öyle ünlü markalar yok,o yüzden haberini verdiğim yer sana pek yaramaz :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…