Pembe Dolap

son dönemde icimde bir alisveris canavari büyüdü gitti bugun kendisini son online alisverisimle öldürmem gerektigini düsündüm vede öyle yaptim , onlarda geldikten sonra artik belirli bir süre alisveris yapmayi düsünmüyorum
yil sonu indirimleri insani asiri sekilde cezbediyor , bende seytana uydum
c&a dan aldiklarim

h & m den ....

kemerim cok belli olmamis oglumun eli daha ön planda

fazla belli olmasada yelek

h& m online satis sitesinden ismarladiklarimda geldi
kina yesili gibi olan kazagin rengini böyle tahmin etmiyordum hosuma gitmedi bunu petrol mavisine degistirmeyi düsünüyorum

Son düzenleme:
selayımm ilk ikisine bayıldımm güle güle kullan caanım hepsini oğlusununda eli tam ısırmalık

seLOYLOYum lacivert boleron, kaz ayağı bluzun, kemik rengi bluzun, geçen eklediğin yeleğin , beyaz gönleğin, pembiş hırkan, siyah kemerinnnn ve minik oğlunun tontik eli acaip hoşlaşmama gittiii iyi günlerde giy kıraliçemmm
leopar badini ve o acaip renkte çıkan hırkayı sefmedim ama onları deüş

tesekkür ederim canlarim kontes eccecikkk barbitomtom
....
barbitom yesil gibi cikan kazagi yarin degisecegim ama leoparimi vermem ilk leopar bluzum olacak zarif duruyor üstede degisik olsun kalsin o

selayım aldıkların cok guzel sıparıs verdıgın renkle o renk hırka hıc uymuyor
bı tek onu sevmedım dıgerlerının hepsı cok guzel
ama en cok kısa hırkanın yelegını gomlegını veee beyaz bluzunu cok ama cok cok sewdımm

selayım aldıkların cok guzel sıparıs verdıgın renkle o renk hırka hıc uymuyor
bı tek onu sevmedım dıgerlerının hepsı cok guzel
ama en cok kısa hırkanın yelegını gomlegını veee beyaz bluzunu cok ama cok cok sewdımm

malesef ezgicigim cok farkli bir renk geldi bende böyle tahmin etmiyordum.. ve giyinmek istemiyorum n internet üzeri siparis olunca postaneye git geri ver falan baya is ama yinede gönderecegim..

ben de finaller biter bitmez kendimi alışverişe verdim şimdilik yeni aldığım ayakkabılarımı ekliyorum acayip ayakkabbı takıntım vardır ne zaman dışarı çıksam ayakkabı alıyorum:) gri ayakkabımı kotondan aldım resmini çekmeye üşendim internetten koydum:) zaten resimde farkı çıkıyor renkleri diğerleri de biraz karanlık çıktı

Son düzenleme:

bu ayakkabılar enfes ya siyahtan bendede var
güle güle kullanın

tesekür ederim selayhus. ikinci mavi renk arkasi fermuarli bluzum biraz uzun öbürü iste alti lastikli. Ilk ekledigimin boyun kismi büzülü. Her ikiside 29,95 di biraz tuzlu ama üste cok güzel duruyorlar...bende vero moda hayrani oldum ciktim...

Uploaded with ImageShack.us

fenu,selaycımaldıklarınız çok güzel güle güle giyinnn...
pamuk_helvalacivert fermuarlınıda çok sevdimm.

bugün ne giydinde baya bir konuştuk üzerine ama bende yeni elbisemi ekleyim bari.altımdaki parlak tayt gibi çoraplardan oda yeni. kollar pileli tül.elimi soktum içine belli olsun diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…