Pembe Dolap

ececik giysilerin gelince yaz bakalım yorumlarını.ben netten giysi olayına cesaret edemiyorum bol olur falan diye.dar geleceğini hiç sanmıyorumda (zaten zayıfım) bakalım beğenecek misin?

ben bunlari geldi sanmistim kontesim gelmemisler daha :) , iyi beklemeler canim
pamuk _helva tekrardan ekledigin icin sagol.. senide bugun ne giydine bekleriz hos kiyafetler aliyorsun üzerinde nasil durdugunu görmek isterim :78:

ne guzel seyler almissin yine kkontes ben asla siparisle alamam ille gidip once ellerimle ellicem denicem oyle alcam yoksa alisveris zevkli olmaz gibime geliyo
bvlgari yi sevgilinemi aldin bende oyle bisey almak istiyorum sanirim paccorabane inkini alcam kokusu muthis

doğru diyorsun da kuşum valla netten aldıklarımı dükkanlarda zor buluyorum,bulunca da 2-3kat fiyata buluyorum.
o yüzden arada iyi oluyor böylesi
evet onu aşk böceğime aldım
sen de al ekle buraya :86:

haa oyleyse evet iyi olur
tamam bende aldiklarimi eklerim yarin alisverise cikmayi dusunuyorum
ask bocegi sevgili felan dedikde sevgililer gununde ne alacaksam hic fikrim yok :26:

Saol canim gule gule giy sende:) elbisen cok guzelmis ama grimi siyah mi onu merak ettim bi resimde gri gibi cikmis

siyah canım.ışıktan öyle çıkmış sanırım.
kontes güle güle kullan

Julia ikisini beraber giyinmeyi dusunuyorsun sanirim canm .. Cok uyumlu olmuslar ... Gule gule giyin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…