Pembe Dolap

kontescigim green tea o kadar ferahlatici bir yaz kokusuki , kesinlikle yazin kullanmalisin
hayirli olsun incik boncuk un

kkontescim aldıklarını güle güle kullan canım...
şu çiçekli yarısı siyah şey olan nedir anlayamadım ???

kkontes gule gule kullan aldiklarini canim cok ciciler ama bende o cicekli seyin ne oldugunu anlamadim
ezgiezgi sen o ayakkabilari evde temizlik yaparkenmi giyiyosun alemsin kiz onlarla nasil temizlik yapiyosun dusup biyerini kirarsin mazallah. birincisi cok sikmis
ececik35 en cok ayakkabi ve kot yelegini begendim gule gule kullan

bunlarda benim en son aldiklarim

bu elbise normalde siyah flashtan dolayi boyle cikmis yanin ikinci resim gibi normalde
ve ustundeki leke deil makinenin marifeti

Eccecik hepsini gule gule kullan , en cok yelekle ayakkabi hosuma gitti , oyle bir yelek bende ariyorum , nerden aldin ??

Ruyamsin , cok guzel aldiklarin canim , sade sade tam benlik

Eccecik hepsini gule gule kullan , en cok yelekle ayakkabi hosuma gitti , oyle bir yelek bende ariyorum , nerden aldin ??

konteste söylemiş caanım stradivariustan aldım caanım tşk ederim selayım,rüyamsın saol caanım sende güle güle kullan aldıklarını en çok siyah olanı beğendim

KIZLARRR bende dün bunu aldım :)

bunuda 3 gün önce lc waikikiden aldım :) indirimleri kaçırmamak lazımm =D

Son düzenleme:
ve rüyamsın.... o bir toka canlarım
şöyle;

rüyamsın sen de güle güle kullan canım cicilerinii

konteste söylemiş caanım stradivariustan aldım caanım tşk ederim selayım,rüyamsın saol caanım sende güle güle kullan aldıklarını en çok siyah olanı beğendim

tesekkurler kizlar
kkontes ilk resimde toka cok buyuk gorundu gozume saol canim

altarriel ilk elbiseyi cok begendim gule gule kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…