hepsini güle güle kullan canım ama özellikle kotunu çok beğendim
kontesss süper şeyler almışsın özellikle kotuna bayılldımm cepleri süper,bir ara senin topiğine bişeyler ekleyip kombin yardımı isteyeceğim zevkli bayan
Kizlar ben bu ayakkabilari aldim. 30 euro olur kendileri. Ne dersiniz deger mi degmez mi verilen fiyat? Yorumlarinizi bekliyorum!
Eki Görüntüle 132247 Eki Görüntüle 132246 Eki Görüntüle 132245
Kizlar ben bu ayakkabilari aldim. 30 euro olur kendileri. Ne dersiniz deger mi degmez mi verilen fiyat? Yorumlarinizi bekliyorum!
kontesim ilk bakışta sivit bir tuhaf geldi gözüme , beğenmedim dedim ama inceleyince farklı birşey olduğundan hoşlaştı.. bunu siyah skinny ve beyaz converse ve kırmızı oje ile kombinle bence göz yormasın
siyahh taytla çok feminen olacaksın bayıldımmm
birtek jeani sevmedim.. güle güle kullan
ofisimbulmakzor ayakkabılar çok şıkmış canım. kaliteli olduğu belli.ama ben renk tonu yüzünden herşeyle kombinleyemeyeceğim için 60 euro vermezdim bu ayakkabıya , hee param çoksa saçması benim için dert değilse değil 60 , 100 euro bile verirm alırdım da o ayrı :86::86:
ben çok beğendim.her ne kadar topuklu ayakkabı giymekte başarılı olmasamda.bunları görseydim bende almak isterdim :))) güle güle giyin.
evet canim zaradan aldim ama halaaaa ikilemdeyim goruyorsunsen neden vazgectin?
guzel yorumun icin sagol canimbelki bir gun alisirsin...her bayanin en az bir tane topuklu ayakkabisi olmali ama eminim senin de vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?