Pembe Dolap

kontesss süper şeyler almışsın özellikle kotuna bayılldımm cepleri süper,bir ara senin topiğine bişeyler ekleyip kombin yardımı isteyeceğim zevkli bayan

bunu geçenlerde aldım kızlar

bunuda yazdan çıkarken ama daha hiç giymedim

kontesim ilk bakışta sivit bir tuhaf geldi gözüme , beğenmedim dedim ama inceleyince farklı birşey olduğundan hoşlaştı.. bunu siyah skinny ve beyaz converse ve kırmızı oje ile kombinle bence göz yormasın

siyahh taytla çok feminen olacaksın bayıldımmm

birtek jeani sevmedim.. güle güle kullan

ofisimbulmakzor ayakkabılar çok şıkmış canım. kaliteli olduğu belli. ama ben renk tonu yüzünden herşeyle kombinleyemeyeceğim için 60 euro vermezdim bu ayakkabıya , hee param çoksa saçması benim için dert değilse değil 60 , 100 euro bile verirm alırdım da o ayrı :86::86:

Kizlar ben bu ayakkabilari aldim. 30 euro olur kendileri. Ne dersiniz deger mi degmez mi verilen fiyat? Yorumlarinizi bekliyorum!
Eki Görüntüle 132247 Eki Görüntüle 132246 Eki Görüntüle 132245

bi de değer mi diye mi soruyosuuunnn.... bana hediye eder misiinnnn.... benim olsuuunnnn.... evet renk herşeyle kullanılacak bişi değil ama zaten yazlık, dolayısıyla kullanılabilir, lacivert ve beyaz kombinlerle.... bembeyaz kıyafetle, yada kotlarla filan işte :)

barbitom çok teşekkür ederim

eveeeet benim giyimini begendigim herkes begenmis ayakkabilarimi hepinize tesekkur ederim kizlar yorumlar icin.

ben kendi yaz gardirobumu dusunerek aldim ; genelde pudra rengi , ucuk pembeler , krem rengi dantelli ustler , beyaz pantalon , acik renk kotlar ve elbiseler giyiyorum...Onun icin pek cok seyle kombinleyebilrim gibi geldi tabi ne yazik ki daha aylar gecmesi gerekicek giyebilmem icin ama olsun

kontesscim bir iki kereden fazka giyecegim kesin

barbiecim sen turk lirasina mi cevirmek istedin ben anlamadim 30 euro yani 60 lira ama turk lirasi olarak dusununce bir sey alamiyorum zaten ondan 60 yazmadim caktirma

maviduygular daha guzelleri senin olsun

Kntescigim taytla pantalonu begendim canim gule gile giyin hepsini

Julia sende gule gule giyin

Ofisimbulmakzor ayakkabilarin cok guzel zaradanmi aldin canim ... Bende begenmistim bunlarda ama topuk yuzunden vazgecmistim

evet canim zaradan aldim ama halaaaa ikilemdeyim goruyorsun sen neden vazgectin?

cok alisveris yapmistim canim o gün ve son zamanda , onuda yazin düsünürüm artik dedim, birde topuk yüzünden oglum yanimda oldugu zamanlarda topuklu giyinemiyorum herzaman giyinemem yani dügün bayram olurdu sadede bide o yüzden ama cok begenmistim

guzel yorumun icin sagol canim belki bir gun alisirsin...her bayanin en az bir tane topuklu ayakkabisi olmali ama eminim senin de vardir

yok ama alıcam kesinlikle.alınca resmini paylaşırım.başkasında çok beğeniyorum ama giyemiyorum yada doğrusu giyiyorum ama yürüyemiyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…