sağol sağol sağolAllah iyiliğini versin . Anlattığına göre çok şeker olmuşsundur .Güle güle giy . Bulamasam da sen benim yerime hevesini al . Keyfini çıkar
tuticim aldıkların çok güzel hangi mango dan aldın acaba bende indirimden bikaç parça aldım ama aldığım mağazada gözlük ve senin kot ceketinden hiç görmedim çok beğendim onları bilgi verebilrsen sevinirim ve yelek fiyatı neydi şimdiden tşklerr
ayy ne güzel şeyler eklenmiş buraya yaa
Bende son aldıklarımı ekliyim dedim ama vaktim olmadı hiç
Tuti
Selayhus
Kontes
ve diğer kızlar çok cici aldıklarınız güle güle kullanın
Tuti sende ben gibi seviyorsun mangoyu ve indirimlerini
İstanbulda mı yaşıyorsun merak ettim hangi mango olduğunu çünkü
kot yeleğe bayıldım yaa güle güle kullan
B&M kırmızı elbiseni çok beğendim iç gıcıklayıcı bir kırmızı yaa çok tatlı güle güle kullanın kızlaaarrr
tuti kot yeleğini ne kadar alşdın acaba canım...
bm leopar kabana bayıldım.
güle giysin arakadaşın .harikaymış. o nekadar dı acaba...
teşekkür ederim canım ben taksim ve kadıköydeki birde arada optimumdaki mangodan çok alışveriş yapıyorum senin beğendiğin kot yeleği taksimdeki mangodan almıştım hatta gözlüğümüde ordan almıştım kot yeleğimin fiyatı 92 tl den 19.90 a düşmüş
evet canım mangoyu çok seviyorum ben istanbulda yaşıyorum canım kadıköy mango ve taksim bazende optimum mangodan alışveriş yapıyorum...kot yeleğimide taksimdeki mangodan aldım canım 19.90 a düşmüştü 92 tl den...
19.90 tl ye aldım canım...
yeni ciciler alanlara aldıklarnı iyi günlerde kullansın herkes bende bişeyler aldım ama tek tek resim çekmeye çok üşeniyorum...
sağol canım o çantayı ben de çok beğenerek aldım, aslında siyah çanta almam gerek ama şöyle öok beğendiğim bir siyah çantaya rastalayamıyorum son zamanlarda..o yeleğimsi kazak gri değil aslında simsiyah da ışıktan öyle çıkmış uzun bir de totişi kapatması güzeltourmaline hepsii güle güle kullan
en cok taba canta ve dahada cok o gri örgü kazak -yelek hosuma gitti
iyi günlerde giyinirsin insallah
sağol canım o çantayı ben de çok beğenerek aldım, aslında siyah çanta almam gerek ama şöyle öok beğendiğim bir siyah çantaya rastalayamıyorum son zamanlarda..o yeleğimsi kazak gri değil aslında simsiyah da ışıktan öyle çıkmış uzun bir de totişi kapatması güzel
@ JULİA foto sonradan görüntülenmiş ben de, ilk başta çıkmıyordu foto, güle güle kullan sen de,havalıymış kabanın
çook güzel canım aldıkların rujun rengine bittimgüle güle kullan
bnde bu elbiseleri yeni aldm. gerçi bugün ne giydin topiğine eklemiştim ama burayada eklemek istedim.Eki Görüntüle 144442 Eki Görüntüle 144443
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?