Pembe Dolap

teşekkür ederim canım ben taksim ve kadıköydeki birde arada optimumdaki mangodan çok alışveriş yapıyorum senin beğendiğin kot yeleği taksimdeki mangodan almıştım hatta gözlüğümüde ordan almıştım kot yeleğimin fiyatı 92 tl den 19.90 a düşmüş

evet canım mangoyu çok seviyorum ben istanbulda yaşıyorum canım kadıköy mango ve taksim bazende optimum mangodan alışveriş yapıyorum...kot yeleğimide taksimdeki mangodan aldım canım 19.90 a düşmüştü 92 tl den...

tuti kot yeleğini ne kadar alşdın acaba canım...

bm leopar kabana bayıldım.
güle giysin arakadaşın .harikaymış. o nekadar dı acaba...

19.90 tl ye aldım canım...

yeni ciciler alanlara aldıklarnı iyi günlerde kullansın herkes bende bişeyler aldım ama tek tek resim çekmeye çok üşeniyorum...

Son düzenleme:

bugün aldığım kaban kızlar

265 tl den 69.99 a aldım kızlar

Son düzenleme:
tourmaline hepsii güle güle kullan
en cok taba canta ve dahada cok o gri örgü kazak -yelek hosuma gitti
iyi günlerde giyinirsin insallah

ben burayı yeni buldum kızlar ne güzel topic bu böyle bede aldıklarımı sizlerle paylaşırımm

Güle güle kullan canım çok beğendim
mutlaka bakıcam ilk fırsatta taksime
Gerçi pazartesi oradaydım ama acelem vardı bakmadım mangoya

tourmaline hepsii güle güle kullan
en cok taba canta ve dahada cok o gri örgü kazak -yelek hosuma gitti
iyi günlerde giyinirsin insallah
sağol canım o çantayı ben de çok beğenerek aldım, aslında siyah çanta almam gerek ama şöyle öok beğendiğim bir siyah çantaya rastalayamıyorum son zamanlarda..o yeleğimsi kazak gri değil aslında simsiyah da ışıktan öyle çıkmış uzun bir de totişi kapatması güzel
@ JULİA foto sonradan görüntülenmiş bende, ilk başta çıkmıyordu foto, güle güle kullan sen de,havalıymış kabanın

Son düzenleme:

sağol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…