Pembe Dolap

alışverişe çıktım leopar krizim tuttu
işte aldıklarrıımmmmm

dışı peluş leopar çantamm

leoparlı şalımmm

leopar kolyemmm

alışverişe çıktım leopar krizim tuttu
işte aldıklarrıımmmmm

dışı peluş leopar çantamm

leoparlı şalımmm

leopar kolyemmm

canım güle güle kullan..bence şalla çantayı aynı anda kullanma, çantayı kullandığında siyah şal tercih etsen daha hoş olur gibi geldi bana ama senin zevkin sonuçta hayırlı olsun

Leopar tutkunu gördüm seni Güzel esyalar, kolyeyi özellikle cok begendim, güle güle kullan. Bu arada küpeligin cok güzelmis.

canım güle güle kullan..bence şalla çantayı aynı anda kullanma, çantayı kullandığında siyah şal tercih etsen daha hoş olur gibi geldi bana ama senin zevkin sonuçta hayırlı olsun

çok teşekkürler kızlarrr daha güzelleri sizin olsun inşallahhepsini bir arada kullanmam canım zaten bünyem kaldırmaz
kontescim güle güle kullan harika olucak taytınlaa

Kızlar aranızda yeniyim konu hoşuma gitti herkes çok şık şeyler almış hayırlı olsun diliyorum herkese ...Bende bu gün bot aldım dün de ayakkabı almıştım fikirlerinizi bekliyorum sizce nasıllar ????????:26:

Ayakkabı çok minik büyütemedim yaaa......
Eki Görüntüle 145070 Eki Görüntüle 145069

Son düzenleme:
ilkinin modelini çok beğendim,kendime de düşünmüştüm ama beyaz diye vazgeçtim ne yazık ki ikincisini sevemedim ama tabiki güzel bir kombinle hoş olur,güle güle kullan canım

ilkinin modelini çok beğendim,kendime de düşünmüştüm ama beyaz diye vazgeçtim ne yazık ki ikincisini sevemedim ama tabiki güzel bir kombinle hoş olur,güle güle kullan canım

Samimi yorum için teşekkürler canım
Şöyle düşüdüm yazın açıkrenkler içimi açıyor diye aldım ilkini
Botlarda da hem spor gözükmesi hemde topuklar felan hoşuma gitmişti :26:

Yorum için teşekkürler tatlım botları güzel kombinlemeye çalışcam

ilki yazın uygun olur evet
o modelden ben de edinmek istiyorum denk gelince,bakalım

barbiveken askitomtom cok güzeller güle güle kullan
en cok kürkünü..
omuzlari islemeli cizgili elbiseni(tv böcegim simgenin arkadasi tuticanda görmüstüm , sonra italyada görüp aceleyle cikip alamamistimda )
bej bluzunu
ve blazerlerini birde tülünü cok sevdim
bravo sana
kontesim saatini iyi günlerde tak tatlim

barbim güle güle kullan kuşummm
blazer'ını çok beğendimmm
leoparlı şeyi de beğendim
bi kaç tane daha beğendimm
off istnbula taşınmak istiyorum:84:

selayım saol bibeğimm:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…