kontescim ikisini de çok beğendim, yalnız bu modeller çok zayıflara yakışmıyor, azıcık totişi olanlarda güzel duruyor..sen normalsin sana yakışacağını düşünüyorum canım, iyi günlerde giy, gelince yakınen fotosunu,kombinini falan bekliyoruz bak ona göre
cesaret etme de zaten kontesscim, benim verdiğim siparişler gelmedi 23 gün bekledim ve iptal ettim..aslında üyeliğim var ve takip ediyorum ama bi cesaret edip icraata geçemedim.
bi ayakkabı beğenmiş kaçırmıştım trendyolda.
geçen de markafonide vardı kaçırdım.
rüyama girecek sonunda,inş bi daha gelir
cesaret etme de zaten kontesscim, benim verdiğim siparişler gelmedi 23 gün bekledim ve iptal ettim..
cesaret etme de zaten kontesscim, benim verdiğim siparişler gelmedi 23 gün bekledim ve iptal ettim..
ah işte sebeplerimden biri bu.çok fazla kötü yorum okudum site hakkında.
bir de dizaynından mıdır nedir bana soğuk gelen bir şey var o sitede
sadece 1 kere sorun yaşadım trendyoldaCanım bende trendyolda sorun yaşadım benmde siparişim 25 gün de geldi ve gelen üründe defo vardı. Şans biraz. Ama ben korktum giyimi internetten yapmaya ben o defoyu halledebildiim ama halledilmicek bir defo olsaydı geri gönderme felan çok uzun işler. Dükkanı yok ki gidip değiştireesin
çalışma şeklini bilmiyorum, ama sipariş takip kısmında bile sürekli "siparişiniz hazırlanıyor" vardı.Ciddi mi ben pek sorun yaşamadım markafoni haftasonu kargo işlemleri yapmıyor alışveriş yaptıkan sonra kargo günü siparişten bir kaç gün sonra oluo Kargo dağıtım gününden sora da 7 iş günü içerisinde şehirlere dağıtım yapıolar bu yüzden gecikiyor hani sipariş verdim eve gelene kadar 23 gün geçti dersen tüm günü kapsamış olursun ama markafoninin çalışma şekli biraz farklı
e.a hayırlı olsun canım küpelerini beğendim
nektar sen bilirsin geç gelmesi bazen beni de sinir etmiştir..
Kızlarrr sizce hangissssiiiiii!!!!!!
Eki Görüntüle 145577 Eki Görüntüle 145578
çalışma şeklini bilmiyorum, ama sipariş takip kısmında bile sürekli "siparişiniz hazırlanıyor" vardı.
Hani 23. günün sonunda kargoya verildi dese, daha da beklerdim ama yok yani..hazırlanamadı gitti..
trendyolu deniycem bi ara, kontesi takip ediyorum harika şeyler alıyor kendine.. inş orda da sorun yaşamam :81:
..
bu arada herkes yeni aldıklarını güle güle kullansın :)))
ikisine de çok bayılmadım canım ama illa ki biri olacak diyorsan 1. si diyorum
sepete at bekle kuşum bi
bi kaç şey buldum ama site hata verdi foto alamıyorum
20 dk duruyor nasılsa sepetinde
kimse alamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?