Pembe Dolap

o dediğinden bolca var bende canım
bu kesimdekiler çok rahat oluyor,mini elbise giyilse de üstüne geçir kabanı oh miss
teşekkür ederimm, tabiki de kombinlerimm

egerian tşk ederimm
barbiieeeeeonlar ne öleeeeeleoparlı cekete bittim benim de ondan olmalı hem de hemeciiikkkkkkkkksiyah tişörtünden bnm de var hadi berbae giyinek
kontescann saatini gülegüle kullan canım..
diğerlerini unuttum :18::18:

cesaret etme de zaten kontesscim, benim verdiğim siparişler gelmedi 23 gün bekledim ve iptal ettim..

cesaret etme de zaten kontesscim, benim verdiğim siparişler gelmedi 23 gün bekledim ve iptal ettim..

Ciddi mi ben pek sorun yaşamadım markafoni haftasonu kargo işlemleri yapmıyor alışveriş yaptıkan sonra kargo günü siparişten bir kaç gün sonra oluo Kargo dağıtım gününden sora da 7 iş günü içerisinde şehirlere dağıtım yapıolar bu yüzden gecikiyor hani sipariş verdim eve gelene kadar 23 gün geçti dersen tüm günü kapsamış olursun ama markafoninin çalışma şekli biraz farklı

ah işte sebeplerimden biri bu.çok fazla kötü yorum okudum site hakkında.
bir de dizaynından mıdır nedir bana soğuk gelen bir şey var o sitede

Canım bende trendyolda sorun yaşadım benmde siparişim 25 gün de geldi ve gelen üründe defo vardı. Şans biraz. Ama ben korktum giyimi internetten yapmaya ben o defoyu halledebildiim ama halledilmicek bir defo olsaydı geri gönderme felan çok uzun işler. Dükkanı yok ki gidip değiştireesin

sadece 1 kere sorun yaşadım trendyolda
onda da telden olsun mailden olsun her an ulaşabildim
para iadesi yaptılar filan
o yüzden güvenimi kazandılar
ama dediğin gibi şans biraz da

çalışma şeklini bilmiyorum, ama sipariş takip kısmında bile sürekli "siparişiniz hazırlanıyor" vardı.
Hani 23. günün sonunda kargoya verildi dese, daha da beklerdim ama yok yani..hazırlanamadı gitti..

trendyolu deniycem bi ara, kontesi takip ediyorum harika şeyler alıyor kendine.. inş orda da sorun yaşamam :81:
..
bu arada herkes yeni aldıklarını güle güle kullansın :)))

Son düzenleme:

adımı gördüm,atladım
çok merci efendim

ay pardon kontes sen miydin cevap yazan akşam akşam hayal mi görüyorum sanki başkası yazmış gibi gördüm (((

çok iyi olur ya nasıl bişi derken işte günlük okula giderken kullanabileceğim bişi istiorum hani malum okul çok şaşalı olmasın ama yine de şık olsun istiorm tunik elbise tarzı ...çok şey mi istedim acaba:26:
Bu arada alakana teşekkür ederim

Son düzenleme:
kontes canım ben dayanamıorum şu gri olanı alıorum iyi kombinlerim die düşündüm dayanamadım wallahi

sepete at bekle kuşum bi
bi kaç şey buldum ama site hata verdi foto alamıyorum
20 dk duruyor nasılsa sepetinde
kimse alamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…