Çok güldüm nasıl bişeydi ya inş gelir de artık rüyalarından kurtulursun bana da bi keresinde böyle olmuştu bi çanta beğenmiştim habire birileri sepete atıp duruyor bi yetişemedim amma da laf saymıştım alanlara sonunda da bitmişti ..akşam da rüyama geldi sabah kalkmış çantamı arıyorum uykulu uykulu gözlerimi ovuştururkene yaaa benim çantam nerde diip dolanmıştım annem de ne çantası diye söylenirken bi baktım tamam yat kızım ben yanına getircem diyodu artık o kadar ısrar etmişim ki hatırladıkça gülüorum
yazık bize yaaa
topuksuz oxford papilerindendi canım.
her sabah 'belki bugün gelmiştir' diye siteye bakıyorum ve mutlaka bi şey alıp çıkıyorum!
bugün de bunu aldım offf biri beni durdursunnnn:84::84::84:
gerçi siyah kabanım yoktu :86:
ben siyahını aldım, yakası grideki gibi sanırım,model olsun diye açmışlar siyahta (fotolardan öyle anladım ki ürün isimleri de aynıydı)
Kontescim ikisi de birbirinin aynı sanırsam sadece siyahtaki ilk düğmeyi açık bırakmış ..Düğmeleri kapatınca daha güzel durmuş güle güle giyin canım Ayrıca ben o papilere çok rastlıyorum yaa topuklu topuksuz çok vardı.....
konteskom siyah kaban aldım deyince, gördüğüm başka bir kaban vardı park bravo modeli-zara modeli onu aldın sandım çok sevinmiştimne yazık ki o değilmiş ve ne yazık ki bunu pek beğenmedim ben
Kızlar bende biraç bişi göstercem nasıl sizce:
trendyol | alışverişin yeni yolu
http://www.markafoni.com/product/425839/
elbise bana çok şirin geldi gri bir taytla nasıl durur???
canıımm çok güzelmiş yaa çok beğendim güle güle kullaann,ay biz neden böyleyiz yaa alışveriş deyince akan sular duruyookız mileti işte
yinede güle güle kullan hayatım
eed canım bence de aynılar,bence de hakim yaka hali daha iyi
küçük bi şehirde yaşıyorum,o yüzden hiç yok o ayakkabılardan burda
1tane bile yok yani o derece
teşekkür ederimm
elbiseye pek bayılmadım ben
ehh'lik
ama ilk yelek çok hoşhem de %50 yünmüş,ısıtıcı olur
hee eed nette çok ama işte istediğim gibi 1 tane bulabildimyok tatlım şehir olarak demedim nette dedim benim bulunduğum şehirde de malesef çeşit yok ben hep netten bakıorm
hımmm tamam canım fikir alıorm bendeyeleğin yakası hoşuma gitti yün olması da ayrı güsel zaten
kontesim güle güle kullan canim
kizlar sizn ekledikleriniz üye olmadigim icin o sayfalarda bende malesef acilmiyor
şöyle gösteriim:
yeleği büyük yapamıorum yaa trenddeki küçük çıkıo hep(
Eki Görüntüle 145346 Eki Görüntüle 145347
yazık bize yaaa
her sabah 'belki bugün gelmiştir' diye siteye bakıyorum ve mutlaka bi şey alıp çıkıyorum!
ben siyahını aldım, yakası grideki gibi sanırım,model olsun diye açmışlar siyahta (fotolardan öyle anladım ki ürün isimleri de aynıydı)
yazık bize yaaa
Mükemmelmiş çok beğendim. Güle güle kullanın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?