Pembe Dolap

yazık bize yaaa
topuksuz oxford papilerindendi canım.
her sabah 'belki bugün gelmiştir' diye siteye bakıyorum ve mutlaka bi şey alıp çıkıyorum!

bugün de bunu aldım offf biri beni durdursunnnn:84::84::84:

gerçi siyah kabanım yoktu :86:

ben siyahını aldım, yakası grideki gibi sanırım,model olsun diye açmışlar siyahta (fotolardan öyle anladım ki ürün isimleri de aynıydı )

Kontescim ikisi de birbirinin aynı sanırsam sadece siyahtaki ilk düğmeyi açık bırakmış ..Düğmeleri kapatınca daha güzel durmuş güle güle giyin canım Ayrıca ben o papilere çok rastlıyorum yaa topuklu topuksuz çok vardı.....

canıımm çok güzelmiş yaa çok beğendim güle güle kullaann,ay biz neden böyleyiz yaa alışveriş deyince akan sular duruyoo kız mileti işte

konteskom siyah kaban aldım deyince, gördüğüm başka bir kaban vardı park bravo modeli-zara modeli onu aldın sandım çok sevinmiştim ne yazık ki o değilmiş ve ne yazık ki bunu pek beğenmedim ben

eed canım bence de aynılar,bence de hakim yaka hali daha iyi
küçük bi şehirde yaşıyorum,o yüzden hiç yok o ayakkabılardan burda
1tane bile yok yani o derece

teşekkür ederimm

kontesim güle güle kullan canim

kizlar sizn ekledikleriniz üye olmadigim icin o sayfalarda bende malesef acilmiyor

eed canım bence de aynılar,bence de hakim yaka hali daha iyi
küçük bi şehirde yaşıyorum,o yüzden hiç yok o ayakkabılardan burda
1tane bile yok yani o derece

teşekkür ederimm

yok tatlım şehir olarak demedim nette dedim benim bulunduğum şehirde de malesef çeşit yok ben hep netten bakıorm
elbiseye pek bayılmadım ben
ehh'lik
ama ilk yelek çok hoş hem de %50 yünmüş,ısıtıcı olur

hımmm tamam canım fikir alıorm bende yeleğin yakası hoşuma gitti yün olması da ayrı güsel zaten

hee eed nette çok ama işte istediğim gibi 1 tane bulabildim
onu bekliyorum

Mükemmelmiş çok beğendim. Güle güle kullanın :)

kontescim ikisini de çok beğendim, yalnız bu modeller çok zayıflara yakışmıyor, azıcık totişi olanlarda güzel duruyor..sen normalsin sana yakışacağını düşünüyorum canım, iyi günlerde giy, gelince yakınen fotosunu,kombinini falan bekliyoruz bak ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…