Pembe Dolap

ilkinin uzun kollusu var ama bunu daha çok beğendim ben

bu seninkilerden beğendiğime benziyor ama daha uygun fiyatlı

bi de bunu beğendim ben

canım hepsi çok güsel tsklerrr normalde yakalı olanlarda rahat edemem ama şu en sondakiyle gri bana daha yakın gelbi hangi butikteler bunlar canım

kontascim ben bu griyi alınca senini gösterdiğin griyle aynı renk olmasın die almadım.vişne çürüğü gibi rengi olanında bedeni yoktu l giyiniorum normalde ama m olur mu die de düşünüorum (( bir de kombinlerim die pantolonu aldım paçası çok hoşuma gitti büzgülü küçük düğmeli ama ne yazık ki bu fotoda belli olmuo
Eki Görüntüle 145675 Eki Görüntüle 145674

ayrıca dediğin gibi yeni sekmede açıorum seninki kadar büyük olmuo fotolar :78:

Son düzenleme:

hayrını göresin canım:97::97:

bu cicisleri ben almadım.
kk arkadaşım barbieveken'den geldiler:78:
çok mutlu oldummm:124::124::124::119::119::119:
bi kaç hafta önce ne giydin topiğinde kombinini çok beğenmiştim,aynılarını yollamış bana
kuşum yaa extradan cicisler de eklemiş,güzel gönüllü arkadaşım
utandırdı beni.
bir de minicik notlar yazmış,kıyamam

muhteşem tuniğimm:81:
deri görünümlü sexi taytım
kar tanesi desenli simli mum setim:81:
mercan rengi dantelli bluzumm
gül sabunumm:89:

hemen mumlarıma bi yer buldummm

milyon kere teşekkürler canım benimm

Son düzenleme:

madem burayada yazdın buradanda cevap vermek farz oldu
güzel günlerde giymeni diliyorum canım tekrardan yarım elma gönül elma demişler
sana bir sır vereyimmi o mumlarla ilgili ben küçükken her oyunumda yada her hayalimde kendimi karlar kraliçesi gibi hissederdim :97: buzlara , kar tanelerine, yılbaşı ağaçlarına, ilgim var bu mumluğuda o yüzden yolladım sana , beni böyle hatırla emi :90:

aa süpermiş bu ayrıntıı temem sır sadece bana :86:

çok teşekkürler kızlarrr daha güzelleri sizin olsun inşallahhepsini bir arada kullanmam canım zaten bünyem kaldırmaz
kontescim güle güle kullan harika olucak taytınlaa

bugün ben de bu tarzda bi küpelik yapiyorum kendime fikrini caldim aslinda yaptigim biseydi bazilarini bi vitrinim var böyle mantarli ici ama yetmiyor, küpelere özel basit bisey aldim, yapicam bakalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…