Pembe Dolap

hadi ya. ne kadar darmış kalıbı. o pantolonu bnde beğenmiştim fiytı çok uygundu ancak mankenin üzerinde göstermemişlerdi. bnm alt kısım sorunlu olduğu için tereddüt etmiştim.

kontescim gerçekten çok tatlıymış montun.iade etmişssin iyi olmuş hiç belli olmuyo bu beden işi yaa
içimdeki sen elbisen çok talıymış hepsiigüle güle kullan.
başıyazmalı kızz uygun kombinle çok hoş olur kemerin. güle güle kullan

cok tesekkür ederim canim, daha güzelleri senin olsun...

hadi ya. ne kadar darmış kalıbı. o pantolonu bnde beğenmiştim fiytı çok uygundu ancak mankenin üzerinde göstermemişlerdi. bnm alt kısım sorunlu olduğu için tereddüt etmiştim.

açık rengi vardı mankende (ben siyahını almıştım) ama cidden feci dar yani

Icimdeki sen gule gule kullan aldiklarini , babetlerinle cantan cok uyumluymus ..

Bizim kontesko sonunda almis derbeder fukara ayakkabilarini , iyi gunlerde kullan tatlim

Kontes ben beğendim severim ilginç tarzları

kontes güle güle kullan canım

bayıldımm , çok tarz ve iyi kombinlenirse mükemmel durur.
nerden aldınız acaba :)

Güle güle kullan canım Erkeksi bot değiller bence bende de grisi var ,severek giyiyorum =)

kontess rengi cok güzelmiş güle güle kullan

hepinize çok teşekkür ederim kızlarr:78:
livcim çok zor buldum hep erkek için olanları vardı,o yüzden erkeksi dedim kuşum
prenses canım, bulunduğum şehirdeki ayakkabıcıdan aldım ama trendyola da gelmişti bu modellerden(kaçırmıştım da ben:2:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…