Pembe Dolap

mango'da kotlarda indirim vardi, bir tane aldim. icine girebiliyorum ama cok dar geliyo :26: bir buyuk bedeni de bol olmustu

hirka sutlu kahve renginde, kotlarla giymek icin aldim ve $10 indirimdeydi :))

takilari da indirimden aldim :))

umarim begenirsiniz kizlar

Eklentiler

• $02072011061.webp
    15 KB · Görüntüleme: 42
  • $02072011063.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 47
  • $02072011064.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
pelinkr elbise çok güzel iyi günlerde giy.uyuyangüzel hırka da takılar da çok hoş.güle güle giy.

hepsi çok güzel cnm güle güle kullan.

canım kotun rengi çok güzel ama okadar dar olduysa almasaydın bence başka bir ürünle değiştir yada iade edip başka bir yerden al
hırkanın rengini biraz yaşlı işi buldum ama bana göre kimide beğenebilir
modeli güzel ama
takılarını çok beğendim
iyi günlerde kullan.

ececik canım güle güle kullan,ne ara aldın bakayım bunları sen..hiç bana söylemiyorsun bakıyordum da:)))

pelinkr elbise çok güzel iyi günlerde giy.uyuyangüzel hırka da takılar da çok hoş.güle güle giy.

tesekkur ederim

hepsi çok güzel cnm güle güle kullan.

cok sagol canim

canim maalesf iade edemem cunku etiketini coktan sokup attim, icine giriyorum ama pek rahat edemiyorum. acilir diye dusunup aldim cunku kotlar 1-2 giyimden sonra bollasir genelde ama bu kot cok kaliteli cikti genisleme yok
karar verdim yazin 2 kilo vericem o zaman cok rahat olur
hirkanin rengi fotografta degisik cikmis, sutlu kahve yazmistim rengi yasli isi mi oluyor bu renk
yorumlarin icin tesekkur ederim

limangodan aldığım elbise::::

Eki Görüntüle 153056

nasıl sizce???:44::44:

hanim hanimcik sirin bir elbise cok guzelmis cok begendim gule gule kullanin

cantalarinizi begendim, ilk canta benim tarzima daha uygun onu daha cok begendim gule gule kullanin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…