bileziklerimi geçen sene %50 indirimden almıştım kız 1 kere takmadım kaybolmuştu hiç kullanmadığım çantamın içinden çıktı bugün eklim dedim bende
çok hoşlar cnm. kaybetöme bi daha
julia ve pelinkr çok güzel aldıklarınız güle güele kullanın
julia kırmızı kolyeni yazın beyaz pantolon ve lacivert bluz ile kombinlebu bir emirdir:88:
pelin kolye tarzım değil ama tabi ki bu önemsiz.güle güle kullan canım
julia kırmızı kolyeni yazın beyaz pantolon ve lacivert bluz ile kombinlebu bir emirdir:88:
çok saol kontescimm:81::81::81:
selm kızlar! bende bir ayakkabı almıştm aşık olarak bi siteden onun kombinasyonuna bir bluz koymuşlardı onda da gözm kalmıştı onuda aldım hehe. beyaz pantolonla kombinelemeyi düşünüyorum tabi umduğm kiloya düşebilirsem. birde markafoniden bi elbise beyendm onuda geleck ay aşcm inş
şimdi bugn aldğım cicilerimi gösteriym
kadinsanal. com die bi site umarm link eklenir
Mavi Desenli - Kadınsanal bu ayakkabım
Denizci Kazak - Kadınsanal bu da bluzum
güzelmiş cnm güle güle kullan
pek tarzim degil ama begenerek almissin gule gule eskit kontesben de bugün bir kolye aldım kendime...
Eki Görüntüle 153234
trendyol ya da markafoniye çok sık geliyor o kot ceketlerden
fiyatları da 20 tl civarı
3 rengi oluyor ayrıca:97:
selm kızlar! bende bir ayakkabı almıştm aşık olarak bi siteden onun kombinasyonuna bir bluz koymuşlardı onda da gözm kalmıştı onuda aldım hehe. beyaz pantolonla kombinelemeyi düşünüyorum tabi umduğm kiloya düşebilirsem. birde markafoniden bi elbise beyendm onuda geleck ay aşcm inş
şimdi bugn aldğım cicilerimi gösteriym
kadinsanal. com die bi site umarm link eklenir
Mavi Desenli - Kadınsanal bu ayakkabım
Denizci Kazak - Kadınsanal bu da bluzum
trendyolun yok ama markafoniyi bilmiyorum canımpek tarzim degil ama begenerek almissin gule gule eskit kontes
kontes markafoniye yurt disindan siparis verilebiliyor mu? ben de istiyorum bu kot ceketlerden
aldiklarin cok hos canim. ayakkabin cok sik sende gule gule eskit
2,3,5,8. fotolardakileri çok beğendim kurabiyee
güle güle kullanasın
is gorusmem icin siyah kumas pantolon ve beyaz gomlek aldim.
uzerime oturan beyaz bir gomlek bulmak icin saatlerce ayni alisveris merkezini gezdim durdum, iskence gibiydi
ama uzerime oturan guzel bir ceket bulup alamadim, hersey buyuk geldi :26:
diger mavi-beyaz cizgili gomlegi de yazin i$te giymek icin aldim, Zara'da indirim vardi. umarim guzel bir $eyle kombinleyebilirim bu gomlegi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?