Pembe Dolap

lacrima çantan çok güzel güle güle kullan, bu renk güzel çeşitli renkte ayakkabılarla kombin edilebilen bi renk lacivert ise öyle değil o yüzden gereksinimin olmaz :109:

çok teşekkürler arkadaşlaaar
ben kırmızı hastasıyım bu da çok güzeldi dayanamadım valla :)
lacivert renk hiç çantam yoktu biraz da ondan lacivert mi alsam demiştim :)

lacrima bu çanta kırmızısı biraz tabaya dönük değil mi? toprak tonları ve kahverengi tonlarında ayakkabılsrla çok güzel uyumu olur diye düşündüm.

lacrima bu çanta kırmızısı biraz tabaya dönük değil mi? toprak tonları ve kahverengi tonlarında ayakkabılsrla çok güzel uyumu olur diye düşündüm.

canım bana da öyle gelmişti ama yakından daha kırmızı gibi :)
zannedersem hiç toprak tonunda ayakkabım yok bi de ondan alayım:)

gecekuşum çok saolasın canım

bi şey değil:78: canımcım taba rengi sanki hardal sarısı gibi rengi olan süet ayakkabılar çok şık duruyor önümüzdeki yaz bu renk bi ayakkabı almak istiyorum kombinlemek içinde bu renk bi çanta çok şukela olur :109:

Son düzenleme:
valla iki üç aydır hiçbirşey alamıyorum, ne zaman bişey almak istediğimi söylesem, kociskomun suratı asılıyor ya

valla iki üç aydır hiçbirşey alamıyorum, ne zaman bişey almak istediğimi söylesem, kociskomun suratı asılıyor ya

tatlım alttan gir üstten çık aldır ben evlenice öle yapmayı düşünüyorum çalışacağım ama olsun her zaman daha fazla kıyafet göz çıkarmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…