Pembe Dolap

diğerleri tamam da elbise kapalı işi bence.neyse güle güle giyin tekrardan

diğerleri tamam da elbise kapalı işi bence.neyse güle güle giyin tekrardan

Elbiseyle ilgili cok tereddüt yasadim, giyinebilecegim 1 olmadi 2 imkan geldi aklima. nete koyup satmak bile gecti eve gelince aklima. o an ablamin iknasi etkili oldu ama 70 euro gitti ona sonradan acidim ya. ailede bir nisan töreni olacak ona giyersem giyerim hanim hanimcik olur ama o olmazsa napacagimi sasirdim dogrusu..agir kacti bu bana.. senin de ayni fikirde olman bunu tasdikledi aslinda
neyse, bakalim artik

efsun çok beğendim aldıklarını güle güle giy...bende sen gibiyim açığım ama fazla açık giymem

markafonide 10 tl lik çekim varmış yarın kullanımı sonmuş birşey bulamadım bende bunu aldım 11.90 dı kargoyla beraber 6.90 tl ye geldi

70 euro mu
ablana ver o giysin bence canım:26:

markafonide 10 tl lik çekim varmış yarın kullanımı sonmuş birşey bulamadım bende bunu aldım 11.90 dı kargoyla beraber 6.90 tl ye geldi

kadife mi canım bu?

sade hoş bi elbise.her şeyle kombinlenir :86: ama kadife sevemiyorum ben nedense.
halbuki çok moda oldu :26:bilemedim.neysee güle güle kullan

kadife mi canım bu?

sade hoş bi elbise.her şeyle kombinlenir :86: ama kadife sevemiyorum ben nedense.
halbuki çok moda oldu :26:bilemedim.neysee güle güle kullan

evet canım kadife bende daha önce hiç kullanmadım sırt detayı var aslında kupon boşa gitmesin diye aldım 6.90 tl nasıl olsa fazla olsa fiyatı almazdım baklım nasıl çıkack

evet canım kadife bende daha önce hiç kullanmadım sırt detayı var aslında kupon boşa gitmesin diye aldım 6.90 tl nasıl olsa fazla olsa fiyatı almazdım baklım nasıl çıkack

gördüm canım sırt detayını
gösterişli taşlı küpe + platform topuklu ile şahane olacak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…