sagol canim :)
Yok canim, degilim ama mini sifir kol falan giymiyorum yani basim kapali degil de dizalti, kisa kola kadar giyiniyorum.Bu giysiler türk butiklerinden oldugu icin o tarza kacti :)
o son elbisede aslinda cok kararsiz kaldim biraz fazla hanim hanimcik geldi bana ama ablam ikna etti
diğerleri tamam da elbise kapalı işi bence.neyse güle güle giyin tekrardan
markafonide 10 tl lik çekim varmış yarın kullanımı sonmuş birşey bulamadım bende bunu aldım 11.90 dı kargoyla beraber 6.90 tl ye geldi
Elbiseyle ilgili cok tereddüt yasadim, giyinebilecegim 1 olmadi 2 imkan geldi aklima. nete koyup satmak bile gecti eve gelince aklima. o an ablamin iknasi etkili oldu ama 70 euro gitti ona sonradan acidim ya. ailede bir nisan töreni olacak ona giyersem giyerim hanim hanimcik olur ama o olmazsa napacagimi sasirdim dogrusu..agir kacti bu bana.. senin de ayni fikirde olman bunu tasdikledi aslinda
neyse, bakalim artik
çok hoş sade bi elbise bn beğendim güle güle kullan.
markafonide 10 tl lik çekim varmış yarın kullanımı sonmuş birşey bulamadım bende bunu aldım 11.90 dı kargoyla beraber 6.90 tl ye geldi
kadife mi canım bu?
sade hoş bi elbise.her şeyle kombinlenir :86: ama kadife sevemiyorum ben nedense.
halbuki çok moda oldu :26:bilemedim.neysee güle güle kullan
evet canım kadife bende daha önce hiç kullanmadım sırt detayı var aslında kupon boşa gitmesin diye aldım 6.90 tl nasıl olsa fazla olsa fiyatı almazdım baklım nasıl çıkack
gördüm canım sırt detayını
gösterişli taşlı küpe + platform topuklu ile şahane olacak bence
arkasıda böyleymiş kontesim aldıktan sonra farkettim
ececik bence yapmışsıngüle güle kullan çok şık
güle güle kullan canım ama çok mini değilmi yaaw enişte izin verecekmi
saol caanım mankenin boyu uzun mini olmuş bana normal olur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?