Pembe Dolap

70 euro mu
ablana ver o giysin bence canım:26:

evet ya o da indirimli pazarlikli hali. Türkiyede daha uygun olan esyalari cok daha pahaliya bize satiyolar ablama veremem cünkü sigmaz, 2 beden var en az aramizda..

ececik güle güle kullan, güzelmis kombini kolay bi elbise, bana göre taytla anca giyilir, ama su an tayt ve güzel bi fular / kolye ile düsündüm de cok hos durur bu.. hem gündüz rahat tarzda hem de aksam yemeginde shik takilarla cok farkli durur. kadifeyi tasimak da güzeldir. o fiyata süper...

kızlar güle güle kullanın
özellikkle ezgimmm pembe elbiseyi çok beğendim çok yakışır sana eminim...
lolita malesef terliğini hiç beğenmedimmmm

biraz gözünüze sokar gibi oldu kusura bakmayın uğraştım ama ancak bu şekilde ekleyebildim.limangodan aldığım saatlerim,henüz elime ulaşmadılar.
2. saati sevgili konteste görüp bayıldım,o da yardımını esirgemedi sağolsun sadece resmine bakınca bişeye benzemiyor aslında ama kontesin kolunda süperdi

umarm pişman olmam ben de,çünkü hiç bilmediğim bi marka,basit durmasından korkuyorum.hoş ucuz bi saat ama yine de ucuz görünmein

ben de tam aa benimkine benziyor diyecektim
benimkinin kayışı örgülü değil ama canım
o kısım farklı olmuş
ama kardeş saat tabiii
güle güle kullan,ikisi de pek güzel

umarm pişman olmam ben de,çünkü hiç bilmediğim bi marka,basit durmasından korkuyorum.hoş ucuz bi saat ama yine de ucuz görünmein
kolumda kim görse dibi düştü canım
hiç öyle ucuz görünmüyor
kutusu bile afilli zaten bi gelsin anlayacaksın ne demek istediğimi

benim de bugün ve geçen hafta sipariş ettiğim yeni kıyafetlerim
gelmelerini bekliyorum

ayyyyy bende baylmıştım bu saate yine bayıldım kaç tl acaba:26:

benim de bugün ve geçen hafta sipariş ettiğim yeni kıyafetlerim
gelmelerini bekliyorum

güle güle kullan cicilerini tatlım

saatlere ve o sipariş kıyafetlere bayıldım...kızlar nasıl yapıyorsunuz şu internetten alışveriş işini? kredi kartı şart mıdır bunun için?

saatlere ve o sipariş kıyafetlere bayıldım...kızlar nasıl yapıyorsunuz şu internetten alışveriş işini? kredi kartı şart mıdır bunun için?
teşekkür ederim canım,
evet maalesef kredi kartı şart :44: önce parayı ödüyosun sonra cicilere kavuşuyosun

ben de tam aa benimkine benziyor diyecektim
benimkinin kayışı örgülü değil ama canım
o kısım farklı olmuş
ama kardeş saat tabiii
güle güle kullan,ikisi de pek güzel

yaa,seninkinin aynısını tutturamamışım demek ki,neyse buna da şükür,çok aradım nette bulamadım.bikaç gün sonra limangoda görünce atladım hemen

sendeki ucuz durmuyor zaten ondan şüphem yok ,inşallah beyaz olan da iyi duruyordur.heyecanla yollarını gözlüyorum

kızlarrr, bişey sorcam,hani şu pentinin arkası tek sıra kırmızı kalpli siyah çoraplar vardı ya, pentinin kendi mapğazasına gttm, geçen sezonun ürünüymüş yok dediler, acaba sizin bildiğiniz bulabilceğm yer var mı ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…