70 euro mu
ablana ver o giysin bence canım:26:
ben de tam aa benimkine benziyor diyecektimbiraz gözünüze sokar gibi oldu kusura bakmayın uğraştım ama ancak bu şekilde ekleyebildim.limangodan aldığım saatlerim,henüz elime ulaşmadılar.
2. saati sevgili konteste görüp bayıldım,o da yardımını esirgemedi sağolsunsadece resmine bakınca bişeye benzemiyor aslında ama kontesin kolunda süperdi
kolumda kim görse dibi düştü canımumarm pişman olmam ben de,çünkü hiç bilmediğim bi marka,basit durmasından korkuyorum.hoş ucuz bi saat ama yine de ucuz görünmein
biraz gözünüze sokar gibi oldu kusura bakmayın uğraştım ama ancak bu şekilde ekleyebildim.limangodan aldığım saatlerim,henüz elime ulaşmadılar.
2. saati sevgili konteste görüp bayıldım,o da yardımını esirgemedi sağolsunsadece resmine bakınca bişeye benzemiyor aslında ama kontesin kolunda süperdi
benim de bugün ve geçen hafta sipariş ettiğim yeni kıyafetlerim
gelmelerini bekliyorum
ayyyyybende baylmıştım bu saate yine bayıldım kaç tl acaba:26:
güle güle kullan cicilerini tatlım
teşekkür ederim canım,saatlere ve o sipariş kıyafetlere bayıldım...kızlar nasıl yapıyorsunuz şu internetten alışveriş işini? kredi kartı şart mıdır bunun için?
ben de tam aa benimkine benziyor diyecektim
benimkinin kayışı örgülü değil ama canım
o kısım farklı olmuş
ama kardeş saat tabiii
güle güle kullan,ikisi de pek güzel
40 liraya aldım indirimli.normal fiyatı 100 yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam,ama genelde o normal fiyatlara pek inanmıyorum ben:82:
40 liraya aldım indirimli.normal fiyatı 100 yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam,ama genelde o normal fiyatlara pek inanmıyorum ben:82:
güle güle kullan tatlım
güle güle kullan cicilerini tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?