Pembe Dolap

baktım ama bulamadım canım 2 renkti, siyah ve vizon şeklinde.
ben o renklerde istiyorum şahsen,düz renkler modeli göstermiyor gibime geliyor:26:

üstü az daha açık olanlar babet bozması gibi durmaz mı:44:

baktım ama bulamadım canım 2 renkti, siyah ve vizon şeklinde.
ben o renklerde istiyorum şahsen,düz renkler modeli göstermiyor gibime geliyor:26:

üstü az daha açık olanlar babet bozması gibi durmaz mı:44:

aslında öyle durmuyor giydiğin zaman ve dar paça kotlarla çok daha hoş duruyor. ben aldım hatta göstermiştim biliyosun, ama ne biliyim açık olanlar biraz daha feminen duruyor.
bi de benim eklediğim resimlerdeki beyaz olan açık gbi duruyor ama değil, ayağa giyildiği zaman tam kapalı onlar. daha açık olanlar biraz daha açığı babet kadar değil yani.

Son düzenleme:
kizlar bugün bunu siparis ettim:

iyi günlerde kullan efsun banada mavili bir kolye lazım açık mavi bir kazağım varda
hem uçuk fiyatı olmayan hem güzel bir şey arıyorum

ahanda 30 liralık kabanım:86: kumaşı bana keçeyi andırdı,etiketinde lana yazıyor.ne demek bilmiyorum
ön kısmı bu kadar ayrık değil normalde,elimle tuttuğum için ayrılmış
kontes iyi günlerde giymeni dilerim..

ahanda 30 liralık kabanım:86: kumaşı bana keçeyi andırdı,etiketinde lana yazıyor.ne demek bilmiyorum

güle güle kullan kontescim. biraz kilolu göstermiş evt ama kabanını çok beğendimmm

güle güle kullan canım
ben de saatlilerinden alacaktım ama vazgeçtim

Eki Görüntüle 170795

Bugün aldım kızlar güzel mi?

London in London
dantel çanta
ben ne yazık ki beğenmedim canım.iyi günlerde kullan
güle güle kullan kontescim. biraz kilolu göstermiş evt ama kabanını çok beğendimmm

teşekkür ediyorum canım

canim lana ökolojik tekstillerden, gayet saglikli yani
güle güle kullan ... bu arada sagol.

gecen gün trenchim geldi, emin olmayinca geri gönderip bir beden kücügünü istemistim bu sefer iyi oldu.

iyi günlerde kullan efsun banada mavili bir kolye lazım açık mavi bir kazağım varda hem uçuk fiyatı olmayan hem güzel bir şey arıyorum

bazen bir kolyeyle giysi cok farkli durabiliyor..
bu arada uygun renkte kolye yoksa hazirda acik mavi tasli basit bir kolye kullanip ipeksi ve sifon fiyonklarla (kücük veya büyük) yada dantellerle de süsleyebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…