Pembe Dolap

ekolojik mi demek istedin canım çok teşekkür ederimmm
trenç'in güzelmişş
çok şeyle kombinler rahatça kullanırsın

ne guzel seyler almissiniz oyle
krem trenckot cok guzel, kolyelerde oyle
bende bu ara yeni seyler aldim ekleyim kizlar bakin bakalim begenecek misiniz

ekolojik mi demek istedin canım çok teşekkür ederimmm
trenç'in güzelmişş
çok şeyle kombinler rahatça kullanırsın

evet canim türkcem kit biraz böyle seyleri ayni zannediyorum eko öko

sagol, evet kombini kolay olur bence de. ya bana acilen koyu bir jean lazim, düz kesimli, skinny tarzi da degil bootcut da degil, bildigin straight. ama bu ara bütcem az ve bu ay cok para gidecek mecburen evde bir güzel lee kotum var, coktan olmuyordu, dün giydim oldu. toto kismini cok belli ediyordu önce de, daha acik renk oldugu icin o kisim.. acaba onu laciverte boyasam mi ki ? böyle giyer miyim bilmiyorum. lacivert bi blazer aldim onunla kombinlemek istiyorum..

asıl rengi ne canımm???

arkadaşlar limangoda ürünü iade edebiliyo muyuz?
bi elbise beğendim mezuniyet için almak istiyorum ama güzel olmazsa die korkuyorum da..

arkadaşlar limangoda ürünü iade edebiliyo muyuz?
bi elbise beğendim mezuniyet için almak istiyorum ama güzel olmazsa die korkuyorum da..

ben o siteyi hiç kullanmadım,yardımcı olamıyorum
ama iade mutlaka vardır diye düşünüyorum
siteyi az kurcukla,yazar bi yerlerinde

alınma ama bence çok çirkin bu canım:18: kol fırfırları gögüs kısmında çok acayip duruyor

cidden çirkin mi diosun ben beğenmiştim ya mezuniyet törenim için düşünmüştüm.
kapalı değilim ama askılı kolsuz filan da giymiyorum o yüzden kıyafet bulamıyorum bi türlü ya istediğim gibi. yalnız balo için değil kep töreni için..
zaten alamıyorum 3d secure güvenlik zımbırtısı yüzünden

bnde elbiseyi beenmedim cnm. bn limangodan alışveriş yaptım. 3D secure şöle bişey. kredi kartı bilgilerini girince banka sana şifre gönderio ve bi sonraki adımda o şiferyi girip alışverişi tamamlıyosun

bnde elbiseyi beenmedim cnm. bn limangodan alışveriş yaptım. 3D secure şöle bişey. kredi kartı bilgilerini girince banka sana şifre gönderio ve bi sonraki adımda o şiferyi girip alışverişi tamamlıyosun

ya biliyorum öyle olduğunu da işte halledemedim bi türlü
hevesim kaçtı zaten
ya ggden de bi elbise beendim bi de onu gösteriim bari :)

elbise dandik midir bi de boyu 83 cmmiş çok mu kısa olur ki bana 158 boyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…