ya biliyorum öyle olduğunu da işte halledemedim bi türlü
hevesim kaçtı zaten
ya ggden de bi elbise beendim bi de onu gösteriim bari :)
elbise dandik midir bi de boyu 83 cmmiş çok mu kısa olur ki bana 158 boyum
15 martta sipariş ettiğim şu gömlek hala hazırlanıyormuş sanrırım sıfırdan dikeceklerbeğenmesem iptal edicem ve elimde olmayan malın parasıda dendi elinizde yok madem neden satışa sunuyosunuz yaaaaaaaa
cidden çirkin mi diosun ben beğenmiştim ya mezuniyet törenim için düşünmüştüm.
kapalı değilim ama askılı kolsuz filan da giymiyorum o yüzden kıyafet bulamıyorum bi türlü ya istediğim gibi. yalnız balo için değil kep töreni için..
zaten alamıyorum 3d secure güvenlik zımbırtısı yüzünden
askılı kolsuz olmayan daha çok süper elbiseler bulabilirsin canım
bu çok kötü
hangi site bu canım?
elimizde yok ,gönderemiyoruz mu dediler? (eğer öyle dedilerse para iadesi yaparlar telaşlanma)
elimizde yok olayı bi de şu şekilde oluyor canım
misal trendyol mankenlerini alıp gidiyor mağazaya
çekimi yapıyorlar
satışa sunuyorlar
sonra hangi üründen ne kadar satılmışsa mağazaya bildiriyorlar
ürünler o şekilde sayı ile alınıp bize yollanıyor
yani yollayamamalarının sorumlusu site değil,tedarikçi firma oluyor
markafoni canımmürün hazırlanıyor tahmini teslimat tarihi en geç 28 mart yazıyor ve ben mail atmadan dönüş yapmıyorlar,birde trendden aldığım bluzun normal etiketi de yok boyun kısmındakinide sökmüşler limangodan aldığımında boynundaki duruyor diğer etiketi yok herkesin öylemi acaba limangoyu geçtim trenddekine çok kızdım yakasındaakini neden söktüler diye 2.el olsa anlaşılmaz yani ama iade etmedim yinede..
markafoni canımmürün hazırlanıyor tahmini teslimat tarihi en geç 28 mart yazıyor ve ben mail atmadan dönüş yapmıyorlar,birde trendden aldığım bluzun normal etiketi de yok boyun kısmındakinide sökmüşler limangodan aldığımında boynundaki duruyor diğer etiketi yok herkesin öylemi acaba limangoyu geçtim trenddekine çok kızdım yakasındaakini neden söktüler diye 2.el olsa anlaşılmaz yani ama iade etmedim yinede..
markafoniden 1 kere alışveriş yaptım o da zamanında geldi canım.
trendyolda da asla böyle sorun yaşamadım,çok şaşırıyorum bi kaç yerde okudum şu etiket mevzusunu.
yaka etiketinden geçtim,büyük karton etiketleri bile oldu benimkilerde
henüz kullanmadığım bi kaç ürün şu şekilde mesela,geldikleri gibi duruyorlar:26:
limango hiç kullanmadm bi şey diyemiyorum
sana önerim şu olur; trendyol ve markafoninin facebook sayfalarına üye ol
orda şikayetlerini duvar kısımlarına yaz
hemen cevaplıyorlar
ne güzel cnm sana hiç böle bişey denk gelmemiş şanslısınbide benim aldığım ilk alışverişte sorun oldu biliosun. ama sonrakilerde bi sorun yaşamadım çok şükür. limangodan alışveriş yapıorum bn bi sorun yaşamadım. tek şey kargolar trende göre accık geç gelio ama belirttikleri tarihlerde gelio yine öle çok geç deil.
canım ya ne güzel şanslısın markafonideki kadife elbisemde geldi onda sorun yok karton etiketide vardı,hemen yazayım canım faceten,çok aşırı beğenmedikten sonra almayı düşünmüyorum artık nettenmarkafoniden 1 kere alışveriş yaptım o da zamanında geldi canım.
trendyolda da asla böyle sorun yaşamadım,çok şaşırıyorum bi kaç yerde okudum şu etiket mevzusunu.
yaka etiketinden geçtim,büyük karton etiketleri bile oldu benimkilerde
henüz kullanmadığım bi kaç ürün şu şekilde mesela,geldikleri gibi duruyorlar:26:
limango hiç kullanmadm bi şey diyemiyorum
sana önerim şu olur; trendyol ve markafoninin facebook sayfalarına üye ol
orda şikayetlerini duvar kısımlarına yaz
hemen cevaplıyorlar
bnmde trendden aldığım bi üründe boyun etiketi vardı ama normal etiketi yoktu. etiketi olmayan elbisemde ufak bi yrtık yani defo vardı hatta. acaba seninkinde de varmı dikkatli baksaydın. belki defolu ürünlerin etketini koparıolardır:26:. dier aldığım ürünlerde bi sorunla karşılaşmadım etiketi filan vardı.
canım sen deyince gidip iyice inceledim şimdi defosu yok şükür ama karton etikette yok,yakasındaki etiketide bi güzel sökmüşler beyaz ipi kalmış
hemen sor canım trendyola
cewabı bizle de paylaşırsan memnun olurum
benim bile sinirim bozuldu yani şu konuya
ben de çakma asla giymem çok belli ediyor sırıtıyor, ama converseler artık herkesin alabildiği bişey oldu fiyatları da uygun genel olarak, ama bunlar 250 tl ve değmez bence, o yüzden bunlara yöneldim. tr de belli yerlerde var gidip bakabileceğim biyer de yok, bilemiyorum yaben ünlü modellerin çakma ürünlerini sevmiyorum canım.
misal converse'in çakmasını asla giymem.
koyduklarının orjinalini hiç görmedim yakından
o yüzden yorum yapamayacağım ama plastik ve basit görünüyor bunlar
(orjinali de böyleyse bilemiyorum)
kızlar yine yardıma ihtiyacım var, melissa ayakkabıları biliyorsunuzdur, gittigidiyorda beğendim, ama belli çin malı orjinal değil çnkü 70 tl..
orjinalleri 200 küsür o parayı veremem açıkcası.. almak istiyorum ama sizce çok mu çakma durur? çok belli olur mu orjinal olmadığı..
resim koymak isterdim ama açıkcası oradaki resimlerin ürünlerin aynısı olmadığını düşünüyorum, yine de ekleyeyim bi fikrinz olsun
bu sitedeki resim, ne dersiniz ne yapayım?
ya da daha önce bu ayakkabılardan bu siteden alan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?