benden sonra yazanlara bile cevap yazdılar işlerine gelmedi sanırım bana cevap yok
ben de çakma asla giymem çok belli ediyor sırıtıyor, ama converseler artık herkesin alabildiği bişey oldu fiyatları da uygun genel olarak, ama bunlar 250 tl ve değmez bence, o yüzden bunlara yöneldim. tr de belli yerlerde var gidip bakabileceğim biyer de yok, bilemiyorum ya
ama orjinali de plastik ayakkabının özelliği bu
kızlar yine yardıma ihtiyacım var, melissa ayakkabıları biliyorsunuzdur, gittigidiyorda beğendim, ama belli çin malı orjinal değil çnkü 70 tl..
orjinalleri 200 küsür o parayı veremem açıkcası.. almak istiyorum ama sizce çok mu çakma durur? çok belli olur mu orjinal olmadığı..
resim koymak isterdim ama açıkcası oradaki resimlerin ürünlerin aynısı olmadığını düşünüyorum, yine de ekleyeyim bi fikrinz olsun
bu sitedeki resim, ne dersiniz ne yapayım?
ya da daha önce bu ayakkabılardan bu siteden alan oldu mu
teşekkrler fikir içinbn beenmedim cnm bu melissa ayakkabıları
ben de kara kara bunu düşünüyorum canm aslında ama çok tatlılar yaa :)topuklu + plastik
ayak terleyince nasıl yürüyeceksin?
kaymaz mı:18:
dimi dimi çok şekerler, topuk 10 cm'miş ama, nasıl 10 cm'se :sppembe ve kreme bittim topukları da fazla değil ben çok beğendim canım yağmur babeti gibi plastikler
çok güzeller yaa
kızlar yine yardıma ihtiyacım var, melissa ayakkabıları biliyorsunuzdur, gittigidiyorda beğendim, ama belli çin malı orjinal değil çnkü 70 tl..
orjinalleri 200 küsür o parayı veremem açıkcası.. almak istiyorum ama sizce çok mu çakma durur? çok belli olur mu orjinal olmadığı..
resim koymak isterdim ama açıkcası oradaki resimlerin ürünlerin aynısı olmadığını düşünüyorum, yine de ekleyeyim bi fikrinz olsun
hiç 10 cm durmuyor ama....
bi kere daha düşünmeliyim sanırım
bise çok tatlı yawEski elbiselerini omuzdan dize bir ölç bakalım uzun mu kısa mı anlarsınya biliyorum öyle olduğunu da işte halledemedim bi türlü
hevesim kaçtı zaten
ya ggden de bi elbise beendim bi de onu gösteriim bari :)
elbise dandik midir bi de boyu 83 cmmiş çok mu kısa olur ki bana 158 boyum
Orijinal değil o Melissa'lar.Orijinali Asos'ta satılıyor,çok güzel bu ayakkabılar özellikle babetlerini,yağmur botlarını çok seviyorum.
Vivienne Westwood Melissa | ASOS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?