Pembe Dolap

benden sonra yazanlara bile cevap yazdılar işlerine gelmedi sanırım bana cevap yok

bana cevap geldi :

Tedarikçi firma'nın ürünleri tarafımıza toplu gönderim yapması nedeni ile barkod numaralarının elinde bulunması için etiketleri teslim alması gerekebiliyor. Ama birçok ürünümüzde etiketler mutlaka üzerinde bulunuyor.Ürünlerimiz sıfır ve orjinal'dir. Bundan şüphe duyduğun takdirde 7 iş günü içerisinde tarafımıza sebep göstermeksizin iade edebilirsin.

topuklu + plastik
ayak terleyince nasıl yürüyeceksin?
kaymaz mı:18:

ppembe ve kreme bittim topukları da fazla değil ben çok beğendim canım yağmur babeti gibi plastikler

bn beenmedim cnm bu melissa ayakkabıları
teşekkrler fikir için

topuklu + plastik
ayak terleyince nasıl yürüyeceksin?
kaymaz mı:18:
ben de kara kara bunu düşünüyorum canm aslında ama çok tatlılar yaa :)

ppembe ve kreme bittim topukları da fazla değil ben çok beğendim canım yağmur babeti gibi plastikler
dimi dimi çok şekerler, topuk 10 cm'miş ama, nasıl 10 cm'se :s

çok güzeller yaa

bence de yaaa

Melisalar cok guzeller amma orjinal degillerse bence alma

haklisin, bu ayakkabiya 200 kusur tl harcamaya asla degmez, plastik cunku
ama cok begeniyorsan cakmasini al bir dene hevesini al derim...
zaten plastik oldugu icin cakma ya da orjinal olmasinin anlasilacagini pek sanmiyorum...
hos ayakkabilarmis, rahat olur begendim ben

bence de 10 cm yok..
neyse sanırım dayanamayıp alacağım olumlu olumsuz fikirler için teşekkür ederim..
hem beğenenlere bi fikir olur, aldığımda paylaşırım sizinle

bir de topuk hakkında yorumlarınızı bu fotodan alabilir miyim? 10 cm yok gbi, ama ayakkabının iç kısmına bakarsak da baya dik duruyor

ben beğenmedim bu ayakkabıları hem yüksek değil hemde iç kısmı yüksek yani rahatsız edici bir ayakkabı gibi geldi bana..70 de az değğilmiş üzerine biraz daha koyup daha şık bir ayakkabı alabilirsin...ayak sağlığını düşün derim ben:)

bise çok tatlı yawEski elbiselerini omuzdan dize bir ölç bakalım uzun mu kısa mı anlarsın

Orijinal değil o Melissa'lar.Orijinali Asos'ta satılıyor,çok güzel bu ayakkabılar özellikle babetlerini,yağmur botlarını çok seviyorum.
Vivienne Westwood Melissa | ASOS

orjinal olmadığının farkındayım zaten de işte bunlar rahat olur mu kayar mı vurur mu bunun derdindeyim şuan...
orjinaller bildiğim kadarıyla özel bi plastikten üretiliyor kaymaması için, ama bunlar çakma yani :)
siz biliyo musunuz topuk boyunu?

Son düzenleme:
Ayaklarınıza zarar vereceğini düşünüyorum.Orijinallerinde sorun yaşanmıyor ,evet.

orjinaline de 120 euro vermek içimden gelmiyor açıkcası, sanırım hevesimi almak için gösterdiklerimden bi tane alacağım, olmadı çorap üstüne falan giyerim...

Son düzenleme:
slm kızlar
bu trendyoldan alışveriş güvenli mi
mesela ordaki mankenler çok uzun.ben 1.65 im
bi de smal mı alayım,medium mu
kredi kartıyla almak şart mı.şeyy hiç bilmiyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…