Pembe Dolap

canım onlar çamaşırcılarda olur
olmadı sadesini alır ucuna danteller ,fistolar eklersin
penti vs de de olur tahminimce

canım ben bugün pentiye baktım yoktu malesef..
onlar yalnızca etek mi yoksa üst tarafı da mı var bu iç elbise dediklerinin..yazın terletmez mi üst tarafı?
yine de siz bir mağazada rastlarsanız bana haber verin kuzular olur mu çok beğendim..

iki türlüsü de var canım
öyle fistolu bulamayabilirsin ama normallerinden kesin bulursun
misal bu pentinin sitesinden;

trendyoldan aldığım saati de limango dan aldığım elbiseyi de gönderdim. bakalım ne zaman yatırcaklar parayı..

ilk defa bende ekliyorum kızlar yorumlarınızı bekliyorum
abimin nişanı için seçtiklerim

park bravodan 29tl ye aldım

elbisenin altına giyeceğim çorap 13.75 lorems

kotondan 19.99tl ye aldım

Son düzenleme:

pentinin olanının uçlarına bi sıra iki sıra dantel dikersenz diğerinin aynısı olur bnce,
eğer beceremem diyosanız terziye diktirin, çok bişey tutmaz zaten.
terletr diye düşünüyosanızda sadece etek seklindede dikileblr.
hazır aynısını bulmak zor olur

öncelikle iyi günlerde kullan aldıklarını, abinede mutluluklar
bir tek çorabı uyduramadım ben, kalın kaçar bu çorap
elbisen ve papilerin epey klasik çünkü

sağol canım darısı isteyenlere olsun evet klasik seçmek istedim çünkü görümce oluyorum
hımmm taşlı diye onu beğenmiştim değişeyeim ozaman bide siz bilirsiniz bu ayakkabıyı akşam aceleyle aldım ön kısmı yere çok yakın yürümekte zorluk şekiyorum kalıp koydursam düzelirmi?

park bravodan aldığın elbise ne kadar ucuz hoşuma gitti aldıkların ama çorap kalın kaçabilir bncede:26:

299dan düşmüş hemen aldım bende nasıl bişey giymeliyim peki pek ince olmasın diye istiyorum fotoğraf falan çekilirken üstüme çeket alacağım bacaklar çok belli olsun istemiyorum:26:

299dan düşmüş hemen aldım bende nasıl bişey giymeliyim peki pek ince olmasın diye istiyorum fotoğraf falan çekilirken üstüme çeket alacağım bacaklar çok belli olsun istemiyorum:26:

çorap çok kalın olursa elbiseyi boğabilir. ince çorap giymelisin. ince siyah çorap bacaklarını çok belli etmez bnce. :26:

elbiseyi çok beğendim ben çk ucuza almışsınz, güle güle kullanın, bence altına düz siyah çorap giyin, ince olmasın çnkü elbise baya kısa görünüyor.
altına da platform topuklu bi ayakkabı alsanız?
artık geçti alamam diyosanız siyah ince çorapla ama

yok değişim yapabilirim aklımdaki platformdu ama hani acaba kaba mı durur diye benim tabirimle hokur hokur mu olur?

yok değişim yapabilirim aklımdaki platformdu ama hani acaba kaba mı durur diye benim tabirimle hokur hokur mu olur?

hayr bence çok da güzel olur üzerinize giydiğizin ceket ne renk olacak?
gri olsa ayakkabıda gri olsa gayet tamamlar siyah kalın çorapla hem de bacaklarınızın görnmesini istemiyormuşsunz

hatta yaşınızı bilmiyorum ama, ben sizin yerinizde olsam bu elbisenin altına pembe bi ayakkabı bile giyebilirdim :) ya da kırmızı

bunlarda benim son zamanlarda aldıklarımdan bazıları, renkler belli olsun diye balkonda çektim , inşallahh tam renkleri verebilmişimdir :26: elbiselerin kırışıklığı için sorry dolabım tıkış tıkış olduğundan böyle oluyo her sbah sadece o gün giyeceğimi ütülüyorum

beyaz badiyi siyah tütü eteğimle giyicemmm o yüzden badinin üzerindeki minik siyah tütü eteğide çektim

Son düzenleme:
barbie hepsini tek tek çok beğendim,
kendi çapımda ben de bi alışverişkoliğim ama, ilerde para kazanmaya başladığımda çok daha kötü şeyler yapmayı planlıyorum:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…