teşekkür ederim eğer ayakkabıyıy değişemessem ince çoraola giyeceğimsweedy elbiseni bende beğendimince siyah çorap ile kombinin tamamlanır
çeketim beyaz yanlarında açık mavi çizgileri varhayr bence çok da güzel olur üzerinize giydiğizin ceket ne renk olacak?
gri olsa ayakkabıda gri olsa gayet tamamlar siyah kalın çorapla hem de bacaklarınızın görnmesini istemiyormuşsunz
23 yaşımdayım şuan çıkıp bakıcam tavsiyelerinizehatta yaşınızı bilmiyorum ama, ben sizin yerinizde olsam bu elbisenin altına pembe bi ayakkabı bile giyebilirdim :) ya da kırmızı
mesela bu..
şimdi düşündümde lame ayakkabı da çok hoş olur
beyaz ceket mavi çizgili bence alakasız olur canm:18:teşekkür ederim eğer ayakkabıyıy değişemessem ince çoraola giyeceğim
çeketim beyaz yanlarında açık mavi çizgileri var
23 yaşımdayım şuan çıkıp bakıcam tavsiyelerinize
ayh evet gerçekten güzel duruyormuş
beyaz ceket mavi çizgili bence alakasız olur canm:18:
barbie hepsini tek tek çok beğendim,
kendi çapımda ben de bi alışverişkoliğim ama, ilerde para kazanmaya başladığımda çok daha kötü şeyler yapmayı planlıyorum:18:
barbieveken bende hepsine bayıldımgüle güle iyi günler kullan
Barbieveken en sondaki pantolonu nereden aldığını sorabilirmiyim acabaa :26:
barbie ben de kot elbise ve nar çiçeği uzun gömleği beğendim. onlar nerden?
barbi güle güle kullan beyaz tişörtle siyah eteğine bayıldım
barbim hepsi süper güle güle giy
kot galiba uzun tunik gömleğini çok beğendim, onu nerden aldın cnm netten aldıysan kaçırmayayım
bunlarda benim son zamanlarda aldıklarımdan bazıları, renkler belli olsun diye balkonda çektim , inşallahh tam renkleri verebilmişimdir :26: elbiselerin kırışıklığı için sorry dolabım tıkış tıkış olduğundan böyle oluyoher sbah sadece o gün giyeceğimi ütülüyorum
Eki Görüntüle 174732 Eki Görüntüle 174742 Eki Görüntüle 174741 Eki Görüntüle 174740 Eki Görüntüle 174739 Eki Görüntüle 174738 Eki Görüntüle 174737 Eki Görüntüle 174736 Eki Görüntüle 174735 Eki Görüntüle 174733 Eki Görüntüle 174734 Eki Görüntüle 174728 Eki Görüntüle 174729 Eki Görüntüle 174730 Eki Görüntüle 174731 Eki Görüntüle 174743
beyaz badiyi siyah tütü eteğimle giyicemmm o yüzden badinin üzerindeki minik siyah tütü eteğide çektim
ceketinde takılarında çok şıkmış cnm
bakalım beğenecekmisiniz.şişko olduğum için bulmam çok zor oldu ama 3 gün sonunda buldum işte.genelde büyük beden hep nine tarzı kıyafetler .oofff neden sanki orta yaş şişkoları düşünmezlerki :çok üzgünüm:
sizce saçımı nasıl yaptırmalıyım yardımcı olurmusunuz?
marifet almakta değil yakıştırmakta ben bunların aaynısı alıp giysem yakışmazbunlarda benim son zamanlarda aldıklarımdan bazıları, renkler belli olsun diye balkonda çektim , inşallahh tam renkleri verebilmişimdir :26: elbiselerin kırışıklığı için sorry dolabım tıkış tıkış olduğundan böyle oluyoher sbah sadece o gün giyeceğimi ütülüyorum
Eki Görüntüle 174732 Eki Görüntüle 174742 Eki Görüntüle 174741 Eki Görüntüle 174740 Eki Görüntüle 174739 Eki Görüntüle 174738 Eki Görüntüle 174737 Eki Görüntüle 174736 Eki Görüntüle 174735 Eki Görüntüle 174733 Eki Görüntüle 174734 Eki Görüntüle 174728 Eki Görüntüle 174729 Eki Görüntüle 174730 Eki Görüntüle 174731 Eki Görüntüle 174743
beyaz badiyi siyah tütü eteğimle giyicemmm o yüzden badinin üzerindeki minik siyah tütü eteğide çektim
ilk defa bende ekliyorum kızlar yorumlarınızı bekliyorum
abimin nişanı için seçtiklerim
park bravodan 29tl ye aldım
Eki Görüntüle 174656
elbise cok guzel canim cok begendimcok seksiii
bunlarda benim son zamanlarda aldıklarımdan bazıları, renkler belli olsun diye balkonda çektim , inşallahh tam renkleri verebilmişimdir :26: elbiselerin kırışıklığı için sorry dolabım tıkış tıkış olduğundan böyle oluyoher sbah sadece o gün giyeceğimi ütülüyorum
cicilerini gule gule kullan barbi cok hos gorunuyorlar.
ama ben kot tarzindaki gomlekleri begenmiyorum moda olmasina ragmen. digerleri gayet hos
çok beğenerek giyiyorum ve takıyorum bu ayakkabı ve çantaları üstelik netten korka korka almama rağmen 2 gün içinde elime ulaştı parasınıda kapıda ödedim hiç zahtmetsizce valla herkese öneririm kızlar... :) Eki Görüntüle 174891 Eki Görüntüle 174892 Eki Görüntüle 174893
canim ayakkabilarin cok hos gule gule giy
Eki Görüntüle 172735
Eki Görüntüle 172734
saatim rodiden 24,90 tl
bluz marka değil bir mağazadan 5,90 tl
gule gule kullan canim cok guzeller
aslında baska model alcaktım ama kalmamıştıbende bunu aldım baya rahat topuklu olmasına rağmen teneke kutuda gelio zaten
Eki Görüntüle 172745
lolita cok guzel ayakkabi ya cok seker bayildimmm
kontes pantolonu begenmedim canim. gule gule giy
ilk defa bende ekliyorum kızlar yorumlarınızı bekliyorum
abimin nişanı için seçtiklerim
park bravodan 29tl ye aldım
Eki Görüntüle 174656
sweedy,
elbise cok guzel canim cok begendimcok seksiii
cicilerini gule gule kullan barbi cok hos gorunuyorlar.
ama ben kot tarzindaki gomlekleri begenmiyorum moda olmasina ragmen. digerleri gayet hos
gule gule kullan canim $ik cok sade cok begendim
çok beğenerek giyiyorum ve takıyorum bu ayakkabı ve çantaları üstelik netten korka korka almama rağmen 2 gün içinde elime ulaştı parasınıda kapıda ödedim hiç zahtmetsizce valla herkese öneririm kızlar... :) Eki Görüntüle 174891 Eki Görüntüle 174892 Eki Görüntüle 174893
edademircim canim ayakkabilarin cok hos gule gule giy
Eki Görüntüle 172735
Eki Görüntüle 172734
saatim rodiden 24,90 tl
bluz marka değil bir mağazadan 5,90 tl
gule gule kullan canim cok guzeller
aslında baska model alcaktım ama kalmamıştıbende bunu aldım baya rahat topuklu olmasına rağmen teneke kutuda gelio zaten
Eki Görüntüle 172745
lolita cok guzel ayakkabi ya cok seker bayildimmm
kontes pantolonu begenmedim canim. gule gule giy
joy,
pembe elbisen nerde bulamadim alintilayamadim.
elbise guzel fakat gogus dekoltesinin oradaki yani catalini kapatan seyden hoslanmadim.
icine badi falan mi giydin canim?
o bahsettigim detay ciksa, elbise gogus dekolteli falan cok guzel duracak canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?