Pembe Dolap

sweedy elbiseni bende beğendim ince siyah çorap ile kombinin tamamlanır
teşekkür ederim eğer ayakkabıyıy değişemessem ince çoraola giyeceğim
hayr bence çok da güzel olur üzerinize giydiğizin ceket ne renk olacak?
gri olsa ayakkabıda gri olsa gayet tamamlar siyah kalın çorapla hem de bacaklarınızın görnmesini istemiyormuşsunz
çeketim beyaz yanlarında açık mavi çizgileri var
hatta yaşınızı bilmiyorum ama, ben sizin yerinizde olsam bu elbisenin altına pembe bi ayakkabı bile giyebilirdim :) ya da kırmızı
23 yaşımdayım şuan çıkıp bakıcam tavsiyelerinize

mesela bu..
şimdi düşündümde lame ayakkabı da çok hoş olur

ayh evet gerçekten güzel duruyormuş

beyaz ceket mavi çizgili bence alakasız olur canm:18:

barbim hepsi süper güle güle giy
kot galiba uzun tunik gömleğini çok beğendim, onu nerden aldın cnm netten aldıysan kaçırmayayım

barbie hepsini tek tek çok beğendim,
kendi çapımda ben de bi alışverişkoliğim ama, ilerde para kazanmaya başladığımda çok daha kötü şeyler yapmayı planlıyorum:18:

tşk ederimm valla para kazanmaya başlayınca baba parası gibi olmuyor çator çatır harcıyorsun ama için gidiyor :84:

barbieveken bende hepsine bayıldımgüle güle iyi günler kullan

tşkler airr

Barbieveken en sondaki pantolonu nereden aldığını sorabilirmiyim acabaa :26:

beyoğlu terkos pasajı

barbie ben de kot elbise ve nar çiçeği uzun gömleği beğendim. onlar nerden?

canım o nar çiçeği değil mercan rengi , sende öyle görünüyor heralde :26:
kot gömleğimi ve mercan rengi tuniği nişantaşında bir mağazadan aldım adını hatırlamadım şimdi ama :44:

barbi güle güle kullan beyaz tişörtle siyah eteğine bayıldım

tşkler

barbim hepsi süper güle güle giy
kot galiba uzun tunik gömleğini çok beğendim, onu nerden aldın cnm netten aldıysan kaçırmayayım

tşkler canım
hayır netten değil cnm nişantaşından aldım

uleee barbimmm gene yapmışsın yaapacağını ken eniştenin ocağına incir ağacı dikcen anacım koca boşuyacak seniiii evlenince

merhaba canım elbiseni nerden aldın 15 gündür abiye aramaktan perişan oldum dedigin gibi büyük beden bulmak cok zor nerden aldını ve bedenin yazarsan sevinirim

Herkes aldıklarını iyi günlerde güle güle kullansın..
Bende son zamanlarda biraz bir şeyler aldım.
Uygun bi zamanda eklerim bende..

marifet almakta değil yakıştırmakta ben bunların aaynısı alıp giysem yakışmazsüpersin barbim hepsini güle güle kullan mercan rengi gömleğinin benzerinden bende de var 2 renk ama daha giymiş değilim üzerindede görmek isterim fikir olur bizede,skiynin üzerine giyince popoyu örten kısım hoş durmadı bende

Son düzenleme:

bunlar da benim taze cicilerim.. şalvar konusunda kararsız kaldım sizce nasıl:26:
kot ve çanta işlem gördü benim tarafımdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…