Pembe Dolap

cok güzeller, zevklisin belli..
hepsini güle güle giy..
desenli olan t-shirti nerden aldin acaba? :26:

teşkkr ederim canım daha güzelleri senin olsun t-shrtü bizim burda bi mağazadan aldım marka bi yer değil ama aynısını trendyolda görmüştüm 20 tlye satıyolardı ben 15 aldım

teşkkr ederim canım daha güzelleri senin olsun t-shrtü bizim burda bi mağazadan aldım marka bi yer değil ama aynısını trendyolda görmüştüm 20 tlye satıyolardı ben 15 aldım

bende tesekkür ederim..
ama ben yurtdisinda yasiyorum, keske bildigimiz bir markadan olsaydi bende burda bulabilirdim belki...
cok begendim gercekten o t-shirti tam benim zevkim, dolabim o tür t-shirtlerle dolu ama yinede gözüm doymuyor...

hade ya keşke bilindik bi yer olsaydı ama neyse sende eminim daha güzelleri vardır canım. bende yazın sewerek giyiyorm benmde var bi kaç tane

merhaba canım elbiseni nerden aldın 15 gündür abiye aramaktan perişan oldum dedigin gibi büyük beden bulmak cok zor nerden aldını ve bedenin yazarsan sevinirim

selam arkadaşım..bu elbiseyi 1,5 yıl önce ist.fatihten almıştım..orda çok rahat bulabilirsin..

iyi günlerde kullanin aldiklarinizi...
cok eklenti olmus aklimda kalanlar son karalahana, eccecik, barbiveken ve bütün ekleyen arkadaslar kesenize bereket ,daha cok kazanin daha cok alin insallah

bunlarda benim yeni cicilerim

sadece son sayfaya bakabildim,üzgünüm canlar

selayım güle güle kullan cicislerini,mavinin tonuna bayıldım babetleri zaten ilk görenlerdenim:82::81:

karalahana,benim de bambilerim geldi güle güle giyinelim inşş:92::94:

vay vay ne kadar güzel ciciler almissin kontes...
bayildim valla, bunlari üzerinde de görmek istiyoruz... :81:

selayhus çok hoş tatlım hepsi ama özellikle puantiyeli tunuğini çopçok beğendim güle güle kullan hepsini
karalahana ben bakırköyden aldığın ayakkabına bayıldımm istanbulda olsam müsadenle ben de alırdım sen de güle güle kullan
kontesss bambiden aldığın oxfordların çok hoş, oldukça kibar duruyorlar diğer cicilerin de pek tatlıymış veee sen de güle güle kullan

canım çok sağol sende iyi günlerde giy inş.bnde bluzu çok sevdim puantiyeliyide,diğerinide

ayagındaparalansın
babetlerde cok guzelmiş canım
ah bakırköye bende bi gideyim:)

ay esmoş yakaladın mı kız beni.
teşşekür ederim ayrıca canım.
bakırköy meselesine gelince benim mekana gelirken benden habersiz olur falan bu olay yakarım seni.sen şimdi ne nerde bilemezsin rehber lazım sana:)

sağol kontescim.
sende güle güle kirlet hepsini.
ay sen nasıl para yetiştiriyorsun bu kadar şeye
papilerde çok güzelmiş bende memnun kaldım şükürler olsun..

bunlar da benden gelsin :86:

bunlar da alice in wonderland temalı bluzlerim

elbisene ve ayakkabılarına bayıldım. bnde bu ayakkabıların ruganından almayı düşünüorum ama günlük kullanımda rugan çok mu parlar die şüpheliyim yani:44:

güle güle kullan cnm hepsini

Son düzenleme:

sağol canım burunları sivri midir ki diye çekiniyordum ama şansıma gayet düzgünmüşler:86:

elbisene ve ayakkabılarına bayıldım. bnde bu ayakkabıların ruganından almayı düşünüorum ama günlük kullanımda rugan çok mu parlar die şüpheliyim yani:44:

saol canım başka model rugan ayakkabılarım var,yazlık.
günlük kullanıyorum hep,ağır kaçtığını düşünmüyorum

sen de sağol canım
bilmem ki yetişiyor bi şekilde
indirimlerden faydalanmaya çalışıyorum bi de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…