Pembe Dolap

müsadenle yorumunun içine giriyorum :78: rugan ayakkabılar nedense benim çok hoşuma gidiyor bu model çok feminen bir tarz olmadığı için bence rugan günlük kombinde abartılı olmaz özellikle düz tabanda.. hatta çok şık elit bir görünüş sergiler diyorum bence al sen all

saol canım başka model rugan ayakkabılarım var,yazlık.
günlük kullanıyorum hep,ağır kaçtığını düşünmüyorum

saol cnm .bncede ağır kaçmaz bnde en kısa zaman da alıcam. çok hoşuma gidiyi bu oxfordlar

Son düzenleme:

gir cnm araya tabi müsadeye gerek yok fikirleriniz çok önemli benim için.. katılıorum cnm. bnde öle bi rugan gördüm çok beendim. alınca eklerim inş.

Karalahana Bambiden aldığın minik topuklun çok güzel :81:

Selayhus, kemerli lacivert tunik,babetlerin, puanlı tuniğin harika :81:

kontes, yine çok güzel şeyler almışsın kot gömleğine bayıldım,ayakkaplar süper, ama en çok alice tişörtlere bittim ben de istiyorummm ((
nerden aldığını öğrenebilirmiyim?

Son düzenleme:

teşekkür ederim canımm
ay pazardan aldım ben onları :90: stradivarius olduğunu iddaa eden bir satıcı vardı,etiketleri filan tastamam hep :26: ihraç fazlası filan dedi ama bilemiyorum ne kadar doğru:86:

teşekkür ederim canımm
ay pazardan aldım ben onları :90: stradivarius olduğunu iddaa eden bir satıcı vardı,etiketleri filan tastamam hep :26: ihraç fazlası filan dedi ama bilemiyorum ne kadar doğru:86:
ama çok güzeller yaa, güle güle kullan canım :106:
doğrudur hem, ben de pazardan kotonun tişörtlerini almıştım
sonra kotonda aynısını görünce orjinal olduğuna inanmıştım

Son düzenleme:
ama çok güzeller yaa, güle güle kullan :106:
doğrudur hem, ben de pazardan kotonun tişörtlerini almıştım
sonra kotonda aynısını görünce orjinal olduğuna inanmıştım

teşekkür ederim canım:86::86: ben de nette gördüm orda olan bluzlerden birini,inanır gibi oldum bakalım:87::90:

kontescan asama asama beraber aldik sayilir senin kiyafetleri
o yüzden begendim hepsinide :))
ayrica diger pazardan aldiklarin cok seker ayakkabilarindan cok hos renklerde gri siyah asigim
güle güle canim

yorumda bulunan begenen arkadaslar hepinizede tesekkür ediyorum daha iyileri sizlerin olsun,
sunuda söylemeden gecemiyecegim
koyu mavi kemerli olan bluzu bershkadan almistim bir kere giydim , yikamaya attim
ütülerken kol kisminda iki kücük yerden delinmis, kumasi penye idi...
bugun götürdüm geri verdim berhskaya ben bunu neyapayim dedim...
bu tür kumaslarda yani ince penyelerde dikkat etmek gerekiyor gercekten
cokta sevmistim kendisini

pazardan aldıgım babetlerım ılk defa pazrdan babet aldımm basta almıycaktım aman dedım pazar mağza ne farkeder sankı cok zengınmışım gıbı

buna uygun aynı renkte orjınal bırde chanel cantam vardıı tamm olduuu

fıyatıdaa taaam 5 Tl

Son düzenleme:

güle güle kullan cnm. fiyaına göre süper bence

Selouloyum senin o puantiyeli gönleğin ne kadarda ciciymiş öyleee
Bershka badini geri aldımı ? tüh nazar değdi zaar :26:

Kontescimcim şu şifon bluzu sevmedim
siyah elbise ve gönleğin çok hoş
Keza oksfordların ve alisli (kendin gibi ) tişörtlerinde öyle

çok merci çaklıtımmm heheh ben alice'dim di mi :90::78:

kkontess
Sen bu işin uzmanı olmuşsun cidden.Bu kadar güzel şeyleri nereden bulupta bir araya getiriyorsun merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…