kkontess
Sen bu işin uzmanı olmuşsun cidden.Bu kadar güzel şeyleri nereden bulupta bir araya getiriyorsun merak ediyorum.
sağol canım,utandım:78:
valla internetten alıyorum,dükkanlardan alıyorum,pazardan alıyorum.
takipteyim her yeri:90:
ekle tabi canım,bakarımBana da bir el atıver be.Bende bugün alışverişe çıkmıştım.Çok beğenerek aldıklarım var.Yarın resimlerini çekip koyayım sende yorum yap.Özellikle senin yorumlarını çok merak ediyorum.
Bir de dar gelen bir gömleği nasıl kamufle edebilirim?Birkaç yol buldum ama bilmiyorum ki,
kızlar acil yardımınza ihtiyacım var. bn aşağıdaki ayakkabıyı aldım.özel bi akşam laciverti abiye tarzı elbiseyle giycem. sizce nasıl olur mu.. elbisey henüz almadım.. ayakkabı aldıktan sonra çanta bakarken kız laci yle siyah çok boğar dedi. bnde emin olamadım.
Eki Görüntüle 179213
ayakkabılar çok güzel pelincim bayıldım aynısının krem tarzı bi ayakkabı olsa çok süper olur laciverte ama siyah da giyilebilir bence
güle güle giy cnm ben beğendimkızlar acil yardımınza ihtiyacım var. bn aşağıdaki ayakkabıyı aldım.özel bi akşam laciverti abiye tarzı elbiseyle giycem. sizce nasıl olur mu.. elbisey henüz almadım.. ayakkabı aldıktan sonra çanta bakarken kız laci yle siyah çok boğar dedi. bnde emin olamadım.
Eki Görüntüle 179213
pelincim ayakkabı çok şık,iyi günlerde kullanama laciverte uyar mı emin değilim:26:
yeni aldığım ayakkabılarım. aslında komple rugan istiyodum ama ölesini bulamadım
nasıl sizce??
Eki Görüntüle 180421 Eki Görüntüle 180422
yeni aldığım ayakkabılarım. aslında komple rugan istiyodum ama ölesini bulamadım
nasıl sizce??
Eki Görüntüle 180421 Eki Görüntüle 180422
güle güle kullan cnm.. ben bunları sevemedim hiçbizim burdada ne mağazada ne ayakata henüz görebilmiş diilim... ama yok ben cesaret edemem vallaa
teşekkürler.. ayakta çok kibar duruolar cnm
selaycım kırmızı hırkan süperrmişş,en çok onu beğendimmm
güle güle kullan hepsiniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?