Pembe Dolap

sağol canım,utandım:78:
valla internetten alıyorum,dükkanlardan alıyorum,pazardan alıyorum.
takipteyim her yeri:90:

Bana da bir el atıver be.Bende bugün alışverişe çıkmıştım.Çok beğenerek aldıklarım var.Yarın resimlerini çekip koyayım sende yorum yap.Özellikle senin yorumlarını çok merak ediyorum.

Bir de dar gelen bir gömleği nasıl kamufle edebilirim?Birkaç yol buldum ama bilmiyorum ki,

ekle tabi canım,bakarım
üzerine cepken-hırka-yelek fln giyebilirsin
ya da içine bluz giyip önü açık kullanabilirsin gömleğii

kızlar acil yardımınza ihtiyacım var. bn aşağıdaki ayakkabıyı aldım.özel bi akşam laciverti abiye tarzı elbiseyle giycem. sizce nasıl olur mu.. elbisey henüz almadım.. ayakkabı aldıktan sonra çanta bakarken kız laci yle siyah çok boğar dedi. bnde emin olamadım.

ayakkabılar çok güzel pelincim bayıldım aynısının krem tarzı bi ayakkabı olsa çok süper olur laciverte ama siyah da giyilebilir bence

ayakkabılar çok güzel pelincim bayıldım aynısının krem tarzı bi ayakkabı olsa çok süper olur laciverte ama siyah da giyilebilir bence

teşekkür ederm cnm. bende nette baktım bi çok ünlü lacivert elbiseyle siyah ayakkabı giyinmiş. evt gümüşle filan belki daha hoş olabilir ama çok süslüydü onlarda tam abiye ayakkabıydı bulamadım güzelini bnde bunu aldım. çok saol cnm yorumun için

hepiniz cok cici seyler almissiniz, güle güle kullanin

bende son zamanlar okadar cok sey aldim ki hangi birini nasil eklesem acaba:87:

pelincim ayakkabı çok şık,iyi günlerde kullan ama laciverte uyar mı emin değilim:26:

çok teşekkür ederim cnm. bnde emin deilim. bugün elbiseyi alcaım mağaza kapalıydı. yrn papileri alıp gitcem denicem bakalım. inş uyumlu olur. laci elbiseye de başka ayakkabı bulamadım maalesef.

uyumsuzluğun uyumu olsun artık napalım

yeni aldığım ayakkabılarım. aslında komple rugan istiyodum ama ölesini bulamadım

nasıl sizce??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…